My Little Pony Chichotající se Pinkie Pie

od 395 Kč
Co miluje Pinkie Pie víc než organizování párty? Přece smích! Smějte se s postavičkou Pinkie Pie, která je bláznivá, pošetilá a jednoduše neodolatelná! Pošimrejte ji a ona se začne chichotat, kývat se a smát! Pošimrejte ji na hlavě a uslišíte její chichotání, polechtejte na hrudy a uvidíte, jak se chichotá a kývá se. Smích Pinkie Pie je nakažlivý! Přidejte se taky! Věk 3+ Co miluje Pinkie Pie víc než organizování párty? Přece smích! Smějte se s…
Bambule - Království hraček
Neznámá dodací lhůta
569 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: My Little Pony Chichotající se Pinkie Pie
Výrobce: My Little Pony
Minimální cena: 395 Kč
Maximální cena: 879 Kč
Ušetříte až: 484 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Co miluje Pinkie Pie víc než organizování párty? Přece smích! Smějte se s postavičkou Pinkie Pie, která je bláznivá, pošetilá a jednoduše neodolatelná! Pošimrejte ji a ona se začne chichotat, kývat se a smát! Pošimrejte ji na hlavě a uslišíte její chichotání, polechtejte na hrudy a uvidíte, jak se chichotá a kývá se. Smích Pinkie Pie je nakažlivý! Přidejte se taky! Věk 3+ Co miluje Pinkie Pie víc než organizování párty? Přece smích! Smějte se s postavičkou Pinkie Pie, která je bláznivá, pošetilá a jednoduše neodolatelná! Pošimrejte ji a ona se začne chichotat, kývat se a smát! Pošimrejte ji na hlavě a uslišíte její chichotání, polechtejte na hrudy a uvidíte, jak se chichotá a kývá se. Smích Pinkie Pie je nakažlivý! Přidejte se taky! Věk 3+ Co miluje Pinkie Pie víc než organizování párty? Přece smích! Smějte se s postavičkou Pinkie Pie, která je bláznivá, pošetilá a jednoduše neodolatelná! Pošimrejte ji a ona se začne chichotat, kývat se a smát! Pošimrejte ji na hlavě a uslyšíte její chichotání, polechtejte na hrudi a uvidíte, jak se chichotá a kývá se. Smích Pinkie Pie je nakažlivý! Přidejte se taky!

Co miluje Pinkie Pie víc než organizování párty? Přece smích! Smějte se s postavičkou Pinkie Pie, která je bláznivá, pošetilá a jednoduše neodolatelná! Pošimrejte ji a ona se začne chichotat, kývat se a smát! Pošimrejte ji na hlavě a uslišíte její chichotání, polechtejte na hrudy a uvidíte, jak se chichotá a kývá se. Smích Pinkie Pie je nakažlivý! Přidejte se taky!

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.