My First Nici NICI Měkký telefon mevídek

Měkký telefon mevídek Měkkounký telefon ve tvaru medvídka čeká jako zábavné chrastítko na děti od půl roku. V místě displeje na děti vykukuje obličej medvídka, místo tlačítek jsou barevné obrázky. Značka Nici je potvrzenou německou kvalitní značkou, která dbá na bezpečnost a milý design dětských hraček. Přednosti: splňuje nejpřísnější normy pratelná v ruce na 30° Kupte dětem kvalitní hračku Nici! Vhodné pro děti od 6 měsíců Materiál: jemná…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: My First Nici NICI Měkký telefon mevídek
Výrobce: My First Nici
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Měkký telefon mevídek

Měkkounký telefon ve tvaru medvídka čeká jako zábavné chrastítko na děti od půl roku. V místě displeje na děti vykukuje obličej medvídka, místo tlačítek jsou barevné obrázky. Značka Nici je potvrzenou německou kvalitní značkou, která dbá na bezpečnost a milý design dětských hraček.

Přednosti:

  • splňuje nejpřísnější normy
  • pratelná v ruce na 30°

Kupte dětem kvalitní hračku Nici!

Vhodné pro děti od 6 měsíců Materiál: jemná plyš Rozměry: výška 18 cm

Měkký telefon ve tvaru medvídka s barevnými obrázky místo tlačítek a zrcátkem namísto displaye. Po zatřesení telefon chrastí. NICI jsou nejjemnější hračky pro naše nejmenší. Děti si je zamilují, protože jsou roztomilé, měkké a heboučké. NICI je německá značka, která splňuje nejpřísnější požadavky na kvalitu a bezpečí.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.