Moravská ústředna Kašpárek vystřihovací 26 cm

Dětská pohádková postavička na vystřihování KAŠPÁREK Vyrob si svého originálního maňáska na ruku! Vystřihni jednotlivé díly a potom je přišij podle návodu a Tvůj maňásek bude hotový. Postava Kašpárka měří 25 cm. Tradiční český výrobce hraček, maňásků, přívěsků a mnoho dalšího s motivy televizních pohádkových postaviček jako např. Krtek a jeho kamarádi, Křemílek a Vochomůrka, Čtyřlístek a pod. Rozměry balení: š - 42 x v - 30 x d - 1 cm Hračka je…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Moravská ústředna Kašpárek vystřihovací 26 cm
Výrobce: Moravská ústředna
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Dětská pohádková postavička na vystřihování KAŠPÁREK Vyrob si svého originálního maňáska na ruku! Vystřihni jednotlivé díly a potom je přišij podle návodu a Tvůj maňásek bude hotový. Postava Kašpárka měří 25 cm. Tradiční český výrobce hraček, maňásků, přívěsků a mnoho dalšího s motivy televizních pohádkových postaviček jako např. Krtek a jeho kamarádi, Křemílek a Vochomůrka, Čtyřlístek a pod. Rozměry balení: š - 42 x v - 30 x d - 1 cm Hračka je vhodná pro děti od 6 let! Cena je uvedena za 1 kus hračky. Vystřihni si svou hračku! Jednotlivé dílky pečlivě vystřihni, slož dohromady a je hotovo. Velikost hračky po sestavení cca 26 cm. Pro děti od 5 let. Vyrobeno v ČR. Ocenění: Správná hračka - vybráno odborníky. Vystřihni si svou hračku! Jednotlivé dílky pečlivě vystřihni, slož dohromady a je hotovo. Velikost hračky po sestavení cca 26 cm. Pro děti od 5 let. Vyrobeno v ČR. Ocenění: Správná hračka - vybráno odborníky.

MÚ Brno Vystřihovací Kašpárek 25 cm

Kašpárek, tentokrát jako sada dílků, které si mohou děti od 5 let vystříhnout, poskládat a složit dohromady. Velikost Kašpárka je 25 cm.

Vyberte Vašemu dítku jednu z postaviček české výroby!

Vhodné pro děti od 5 let Rozměry balení: 43 x 30 cm Země původu: ČR

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.