Moravská Ústředna Hurvínek 25 cm mluvící

od 548 Kč
Hurvínek, postavička české tvorby. Tentokrát jako plyšový maňásek ušitý dle předlohy klasické dřevěné loutky. Postavička ze známé dvojice Spejbla a Hurvínka kteří počínali svoji dráhu v plzeňském loutkovém divadle, provází již několikátou generaci dětí a zároveň dospělých. Jak na divadle, na filmových plátnech či jako hračka pro pomazlení v rukou dětí. Hurvínek umí jako maňásek umí vyprávět vtipy a veselé hlášky namluvené Martinem Kláskem alias…
Alza.cz
Skladem
675 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Moravská Ústředna Hurvínek 25 cm mluvící
Výrobce: Moravská ústředna
Minimální cena: 548 Kč
Maximální cena: 675 Kč
Ušetříte až: 127 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Hurvínek, postavička české tvorby. Tentokrát jako plyšový maňásek ušitý dle předlohy klasické dřevěné loutky. Postavička ze známé dvojice Spejbla a Hurvínka kteří počínali svoji dráhu v plzeňském loutkovém divadle, provází již několikátou generaci dětí a zároveň dospělých. Jak na divadle, na filmových plátnech či jako hračka pro pomazlení v rukou dětí.

Hurvínek umí jako maňásek umí vyprávět vtipy a veselé hlášky namluvené Martinem Kláskem alias Hurvínkem. Hurvínka a další známé pohádkové postavy si můžete vybrat v naší nabídce v různém provedení.

Vyberte dětem tradiční pohádkovou postavičku!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: 100% Polyester Údržba: omývejte vodou Rozměry: 14 x 25 x 7cm Baterie vyměnitelné: 3 x LR44 (jsou součástí) Údržba: pratelný bez zvukového modulu Země původu: ČR

Plyšák pro holky a kluky s výškou 25 cm, znáte z pohádky Divadlo Spejbla a Hurvínka, vhodné od 3 let . Hurvínek je oblíbenou pohádkovou postavičkou dětí již po celé generace, a které dítě by si nepřálo mít svého oblíbence stále při sobě? Tato 25 cm vysoká hračka přehrává zábavné zvuky a nezapomenutelné hlášky známé z pohádky. Parametry a specifikace: Vlastnosti:Přehrávání zvukůPratelný Velikost:25 cm Napájení:3× baterie LR44 (jsou součástí balení) Doporučený věk:3+ Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. Plyšový Hurvínek zvukový 25 cm Plyšový Hurvínek mluvící. Hurvínek povídá celou řádkou vtipů. Hurvínek Vás pobaví spoustou originálních vtipů a veselých hlášek namluvených Martinem Kláskem alias HurvínkemProvoz na 3 ks vyměnitelných baterií AG13 - Nejsou součástí hračky- Nutno je dokoupitPratelný bez zvukového zařízení.Rozměry : 14x25x7 cm Publikace: Hurvínek 25cm - neuveden. Plyšová postavička oblíbeného dětského rošťáka. Pratelná.Pro děti bez omezení věku, CE Publikace: Hurvínek 25cm - neuveden.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.