Miva Pinochio s xylofonem tahací 20 cm

od 395 Kč
Tahací hračka vhodná od 12 měsíců. Dřevěné hračky jsou klasika: připomínají nám bezstarostné okamžiky raného dětství. Jejich kouzlo spočívá v jednoduchosti a kvalitním provedení, díky kterému vydrží věky. Dřevěné hračky jsou klasika: připomínají nám bezstarostné okamžiky raného dětství. Jejich kouzlo spočívá v jednoduchosti a kvalitním provedení, díky kterému vydrží věky. I proto se k nim stále vracíme. Vytvořte svému dítěti vzpomínky, které…
PECKA HRAČKY
Za dopravu 89 Kč Skladem
596 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Miva Pinochio s xylofonem tahací 20 cm
Výrobce: Miva
Minimální cena: 395 Kč
Maximální cena: 609 Kč
Ušetříte až: 214 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Tahací hračka vhodná od 12 měsíců. Dřevěné hračky jsou klasika: připomínají nám bezstarostné okamžiky raného dětství. Jejich kouzlo spočívá v jednoduchosti a kvalitním provedení, díky kterému vydrží věky. Dřevěné hračky jsou klasika: připomínají nám bezstarostné okamžiky raného dětství. Jejich kouzlo spočívá v jednoduchosti a kvalitním provedení, díky kterému vydrží věky. I proto se k nim stále vracíme. Vytvořte svému dítěti vzpomínky, které přetrvají. Až bude tahat po dvorku dřevěného Pinocchia hrajícího na xylofon, jistě vykouzlí úsměv i na vaší tváři.Klíčové vlastnostiKlasická tahací dřevěná hračkaZnámá a oblíbená postava z pohádkyPři pohybu Pinocchio hraje na xylofonKvalitní dřevěné provedení od české značky MIVA VacovRozměry 19 × 12 × 21 cmHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. Tahací Pinocchio s xylofonem. Dřevěná tahací hračka pro malé děti. Je vyrobena z kvalitního dřeva. Pinocchio je na provázku a na kolečkách. Když jej dítě tahá za sebou, při jízdě hraje na xylofon. Dřevěné hračky se stávají Tahací Pinocchio s xylofonem. Dřevěná tahací hračka pro malé děti. Je vyrobena z kvalitního dřeva. Pinocchio je na provázku a na kolečkách. Když jej dítě tahá za sebou, při jízdě hraje na xylofon. Vyrobeno v České republice.

Tahací Pinochio s xylofonkem

Barevný tahací Pinochio s xylofonkem je jednou z dřevěných hraček na kolečkách, které vyrábí česká firma Miva. Holčičky a kluci mohou Pinochia tahat za sebou na provázku. Pokud se bude pohybovat, odmění děti hrou na xylofonek.

Vyberte dětem jednu z klasických dřevěných hraček Miva!

Vhodné pro děti od 12 měsíců Materiál: dřevo, kov Rozměry: 19 x 12 x 21 cm Země původu: ČR

TAHADLO S XYLOFONEMTahací Pinochio s xylofonem. Tahadlo je jednou z nejoblíbenějších tradičních dřevěných hraček. Hračka zaujme každé malé dítě. Při pohybu Pinochio hraje na xylofon. Produkt je vyrobený z kvalitního dřeva.Materiál: dřevoVelikost: 20 cmVěk: 1+Určení: pro kluky i holky Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Pinocchio s xylofonem tahací dřevo 20cm v krabičcePokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Pokud máte zájem o konkrétní druh nebo barvu výrobku, specifikujte to, prosím, do poznámky v objednávce.

Již mnoha generacemi oblíbená tahací hračka. Jak rychle Pinochia táhnete, tak rychle do rytmu hraje na xylofon. Jezdící hudební nástroj s malým kamarádem si Vaše dítě určitě zamiluje.

Výška hračky je 20cm.

Věk: 1+

1 ks Pinocchio s xylofonem tahací dřevo 20cm v krabičce od 12 měsíců. Upozornění ! V případě, že u zboží svítí v externím skladu - je dodání zboží mezi 3 - 7prac. dny. Děkujeme za pochopení. Pořiďte svým dětem legendární klasickou hračku- tahacího Pinocchia, který podle rychlosti tahání hraje do rytmu na xylofon. Jezdící hudební nástroj s malým kamarádem si děti rychle zamilují.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.