MIO 405

Popis produktu Představte si, že jedete na kole belgickým venkovem nebo kopírujete trasu Tour de France při stoupání na alpský vrchol. Nebylo by senzační, kdybyste s sebou měli důvěryhodného společníka, který vás povede a případně podpoří? Právě to dělá cyklopočítač Cyclo 405. Díky kompletním mapám Evropy s aktualizacemi po celou dobu životnosti zařízení můžete na kole vyrazit, kamkoli budete chtít. Jezdit na dovolené a nikdy se neztratit.…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: MIO 405
Výrobce: MIO
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Popis produktu Představte si, že jedete na kole belgickým venkovem nebo kopírujete trasu Tour de France při stoupání na alpský vrchol. Nebylo by senzační, kdybyste s sebou měli důvěryhodného společníka, který vás povede a případně podpoří? Právě to dělá cyklopočítač Cyclo 405. Díky kompletním mapám Evropy s aktualizacemi po celou dobu životnosti zařízení můžete na kole vyrazit, kamkoli budete chtít. Jezdit na dovolené a nikdy se neztratit. Projíždět nejznámější cyklistické trasy v Evropě a současně sledovat svůj výkon.

Nové uživatelské rozhraní zařízení Cyclo je ještě intuitivnější. Je natolik uživatelsky komfortní, že Cyclo připravíte a vyrazíte na výlet během několika minut. Dokonalé vyvážení jednoduchosti a funkčnosti. Cyklopočítač je vybaven integrovaným snímačem ANT+, takže je plně kompatibilní s volitelným monitorem tepové frekvence ANT+ a snímači otáček kola a kadence šlapání.

Unikátní funkce Surprise-Me™ vám dá na výběr ze tří rozdílných tras založených na době,vzdálenosti nebo cíli. Jedná se o dokonalý způsob, jak prozkoumat nová místa nebo si oživit své tréninkové trasy. Cestou můžete přijímat skupinové zprávy z aplikací sociálních sítí (WhatsApp, Twitter a Facebook) prostřednictvím připojení k mobilnímu telefonu přes Bluetooth. Nová funkce měření okruhů vám umožní zaznamenávat časy dosažené mezi jednotlivými místy nebo na stanovených vzdálenostech a snadno se ovládá jedním ze tří tlačítek, které rovněž umožní rychlé nahrávání. Připojte se k MioShare a budete moci své jízdy přímo synchronizovat s aplikací Strava™, abyste je mohli analyzovat a sdílet s ostatními. Cyklopočítač je kompatibilní se segmenty Strava a tréninkem uvnitř i venku.

Hlavní funkce

- Plochá 4” antireflexní dotyková obrazovka čitelná na přímém slunci

- 3 tlačítka pro zapínání, funkci Lap a snadné listování

- Předinstalované cyklistické mapy celé Evropy (38 států) OpenStreetMap, připravené k okamž

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.