Mindok: Tzolk\'in: Mayský kalendář

od 838 Kč
Herní plán, který se během hry neustále mění? Ano, to je Tzolk'in: Mayský kalendář! Pro koho? Hra spíše pro náročné, zkušenější hráče. Pro milovníky historie - tedy přesněji starověku. Celá hra je inspirována, jak už vyčteš z názvu, Mayským kalendářem. Proč? - Originální zpracování, netradiční herní komponenty a nový herní mechanismus tě jistě nenechá chladným. - Hlavním prvkem hry je Tzolk'in (Mayský kalendář), tedy soustava ozubených kol,…
Babyneeds.cz
Za dopravu 99 Kč 3 dny
1 019 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Mindok: Tzolk\'in: Mayský kalendář
Výrobce: MINDOK
Minimální cena: 838 Kč
Maximální cena: 1 199 Kč
Ušetříte až: 361 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Věk od:
Rok vydání:
Soubor her:
Ne
Elektrické hry:
Ne
Deskové hry:
Ne
Retro hry:
Ne

Popis produktu

Herní plán, který se během hry neustále mění? Ano, to je Tzolk'in: Mayský kalendář!

Pro koho?

  • Hra spíše pro náročné, zkušenější hráče.
  • Pro milovníky historie - tedy přesněji starověku. Celá hra je inspirována, jak už vyčteš z názvu, Mayským kalendářem.

Proč? -

Originální zpracování, netradiční herní komponenty a nový herní mechanismus tě jistě nenechá chladným. -

Hlavním prvkem hry je Tzolk'in (Mayský kalendář), tedy soustava ozubených kol, která se v průběhu hry otáčí a mění herní plán.

  • Figurkou nepohybuješ jako v ostatních deskovkách, ale necháš ji se otáčet na ozubeném kole. Jak dlouho, to je jen na tobě. Podle toho mění svou pozici.
  • Staneš se jedním z Ajawů, vůdcu Mayských kmenů a tvým cílem bude vést svůj národ a zajistit mu lepší budoucnost.
  • Hra, která sklidila úspěch po celém světě!

Jak hrát?

  • Každý hráč si na začátku vezme 3 členy kmene a jmění (suroviny, platidlo nebo výhodu).
  • V každém kole může hráč buď poslat svůj lid pracovat, vzít jej z práce zpět a nebo provést jinou akci.
  • Na konci kola se otočí kalendář a do hry vstupuje další faktor - čas, po který tvůj lid pracuje. Čím déle, tím více akcí můžeš vykonat.
  • Hra končí po 26 šesti kolech (1 rok Mayského kalendáře). Pak proběhne bodování a hráč s nejvyšším počtem bodů vyhrává.

Vlastnosti:

  • Výrobce: Mindok
  • Pro 2 - 4 hráče
  • Pro děti od 12 let
  • Délka hry: 90 minut
  • Hra v češtině
Tzolk´in - Mayský kalendář, 2 - 4 hráči, od 12 let Strategická hra pro náročné hráče. Staňte se jedním z Ajawů, vůdců mayských kmenů. Uctívejte mocné bohy, veďte svůj národ k prosperitě a naplánujte mu slavnou budoucnost. Ústředním prvkem hry je Tzolk’in – soustava ozubených kol, která se v průběhu hry otáčí. Ve svém plánování musíte mít na paměti neustále se měnící herní plán. Sklízejte úrodu, získávejte suroviny, stavte monumenty a vyvarujte se hněvu bohů. Obsah: herní plán složesný ze 4 do sebe zapadajících dílů 6 ozubených kol různé velikost 1 arch s nálepkami 6 plastových patentek 24 figurek dělníků ve 4 barvách (6 pro každého hráče) 28 dřevěných kulatých označovacích žetonů ve 4 barvách (7 pro každého hráče) 4 bodovací žetony ve 4 barvách (1 pro každého hráče) 65 dřevěných kostiček surovin (dřevo, kámen a zlato) 13 křišťálových lebek z plastu 65 kartónových žetonů kukuřice hodnoty 1 a 5 28 destiček sklizně (16 destiček sklizně kukuřice a 12 destiček sklizně dřeva) 21 destiček počátečního jmění 13 destiček monumentů 32 destiček budov rozdělených do 2 věků 4 oboustranné destičky hráčů ve 4 barvách 1 žeton začínajícího hráče 1 pravidla Počet hráčů: 2 - 4 hráči Věk hráčů: od 12 let Doba hraní: 90 min. Společenská hra strategická pro 2–4 hráče, vhodné od narození, alespoň na 90 min hraní . Tzolk´in: Mayský kalendář je jedinečná strategická hra, ve které se stáváte vůdcem mayského kmene Ajawů. Vaším ú

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.