MIKRO TRADING Auto Kinsmart BMW i8 kov 12 cm

Kovové auto Kinsmart BMW je krásný věrný model auta. Je to auto, které je z kovu. Auto můžete mít ve čtyřech barvách. Barvy mohou být v modré, bílé, šedé a černé. Dětské kovové luxusní sportovní osobní auto má otevírací dveře. Vůz je vyroben tlakovým litím z kovové slitiny v kombinaci s plastovými díly. Barvy: modrá, bílá, šedá, černá Rozměr: 12 cm Velikost: 1:36 Materiál: kov + plast Pohon: zpětný nátah (pull-back) Hračka se vyrábí v několika…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: MIKRO TRADING Auto Kinsmart BMW i8 kov 12 cm
Výrobce: Mikro hračky
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Kovové auto Kinsmart BMW je krásný věrný model auta. Je to auto, které je z kovu. Auto můžete mít ve čtyřech barvách. Barvy mohou být v modré, bílé, šedé a černé. Dětské kovové luxusní sportovní osobní auto má otevírací dveře. Vůz je vyroben tlakovým litím z kovové slitiny v kombinaci s plastovými díly. Barvy: modrá, bílá, šedá, černá Rozměr: 12 cm Velikost: 1:36 Materiál: kov + plast Pohon: zpětný nátah (pull-back) Hračka se vyrábí v několika variantách. Varianta je dodávána dle aktuálních skladových zásob. Obrázek je pouze ilustrační. Cena je za 1 ks zboží. Kovové auto Kinsmart je vhodné pro děti od 3 let. Mikro Trading působí na trhu již od roku 1993 a od roku 1995 se zabývá přímým dovozem hraček. V současné době patří mezi největší dovozce a prodejce hraček. Společnost je držitelem exkluzivních licencí na populární české i zahraniční pohádkové postavičky z pohádek Příběhy včelích medvídků, Míša Kulička, Hurvínek, Tom a Jerry a spoustu dalších. Nyní se můžete podívat na věrnou kopii tohoto modelu v modré barvě: KINSMART KT5379 BMW I8: Krásný věrný kovový model (detailní kopie) - dětské kovové luxusní sportovní osobní autko z kovu ve čtyřech barvách. Má otevírací dveře (dvířka jdou otevírat). Vůz vyroben tlakovým litím z kovové slitiny v kombinaci s plastovými díly. Dětská autíčka, to jsou hračky, které potěší malé i velké. Autíčka (angličáky, modely aut) zajisté potěší nejen malé děti, ale i dospělé. Vždyť koho by tento krásný model auta nefascinoval? Rozměry dětské hračky (d): 13cm Barevné varianty: bílá, stříbrná, modrá, černá Pohon: zpětný nátah (pull-back) Měřítko: 1:36 Materiál: kov + plastové části Hračka je vhodná pro děti od 3 let! Cena je uvedena za 1 kus hračky Pokud máte zájem o konkrétní druh nebo barvu výrobku, specifikujte to, prosím, do poznámky v objednávce. Kovový model auta BMW i8 kov o délce cca 12cm. Měřítko 1:36 4 barvy. Barvu dodáváme dle aktuální skladové zásoby. V případě, že preferujete pouze určitý druh, uveďte prosím tuto skutečnost do poznámky – při objednání zboží. Rádi Vám vyjdeme vstříc. Kovový model auta BMW i8 kov o délce cca 12cm. Měřítko 1:36 4 barvy. Barvu dodáváme dle aktuální skladové zásoby. V případě, že preferujete pouze určitý druh, uveďte prosím tuto skutečnost do poznámky – při objednání zboží. Rádi Vám vyjdeme vstříc.

Kinsmart Auto BMW i8

Stříbrný BMW i8 hybridní supersport je zpracován v měřítku 1:36. Model je kovový, má otevírací dveře a gumové pneumatiky. Pohonem je zpětné natažení.

Doplňte Vašim chlapcům sbírku kovových sporťáků!

Vhodné pro děti od 3 let Měřítko: 1:36 Materiál: kov, plast, guma Rozměry: cca 12,5 x 5 x 3 cm

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.