Miele NATURE vůně

100%
Květinové tóny ve vyvážené kombinaci s dlouhotrvající svěžestí: NATURE provoní váš běžný den blahodárnou esencí divoké přírody. Dodejte svému prádlu oblíbenou vůni snadno a rychle. Během procesu sušení se vůně rovnoměrně rozptýlí do vašeho prádla, přičemž intenzitu vůně si můžete sami regulovat. Vaše prádlo tak bude nejen příjemně hebké, ale také krásně provoněné. Flakón s vůní lze použít do všech sušiček prádla Miele, které mají odpovídající…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Miele NATURE vůně
Výrobce: MIELE
Průměrné hodnocení uživatelů: 5,00 bodů z 5
Hodnocení:
5

Popis produktu

  • Květinové tóny ve vyvážené kombinaci s dlouhotrvající svěžestí: NATURE provoní váš běžný den blahodárnou esencí divoké přírody.
  • Dodejte svému prádlu oblíbenou vůni snadno a rychle. Během procesu sušení se vůně rovnoměrně rozptýlí do vašeho prádla, přičemž intenzitu vůně si můžete sami regulovat. Vaše prádlo tak bude nejen příjemně hebké, ale také krásně provoněné.
  • Flakón s vůní lze použít do všech sušiček prádla Miele, které mají odpovídající předvybavení v sítku na zachycení vláken. Vůně nejsou vhodné do odtahových sušiček prádla.
Vůně do všech sušiček prádla Miele, které mají odpovídající předvybavení v sítku na zachycení vláken. Miele Vůně NATURE určená do sušiček prádla značky Miele má svěží květinovou vůni, která vaše prádlo krásně provoní. Nádherná vůně byla vyvinuta specialisty na výrobu parfémů v Provence speciálně do sušiček značky Miele. Vůně se lehce a rovnoměrně do prádla během procesu sušení rozptýlí, zahalí ho svou vůní a zanechá ho hedvábně hebké, voňavé a nadýchané. Flakón s vůní vám vydrží na cca 50 cyklů sušení prádla, vaše prádlo bude příjemně vonět po dobu až 4 týdnů. Miele Vůně NATURE určená do sušiček prádla značky Miele má svěží květinovou vůni, která vaše prádlo krásně provoní. Nádherná vůně byla vyvinuta specialisty na výrobu parfémů v Provence speciálně do sušiček značky Miele. Vůně se lehce a rovnoměrně do prádla během procesu sušení rozptýlí, zahalí ho svou vůní a zanechá ho hedvábně hebké, voňavé a nadýchané. Flakón s vůní vám vydrží VÔ,ŇA DO SU&Scaron,IČKY BIELIZNE NATURE . POPIS: . Dodajte svojej bielizni obľú,benú, vô,ňu ľahko a rý,chlo. Behom procesu su&scaron,enia sa vô,ňa rovnomerne rozptý,li do va&scaron,ej bielizne, pričom intenzitu vô,ne si mô,žete sami regulovať. Va&scaron,a bielizeň tak bude nielen prí,jemne hebká,, ale taktiež krá,sne prevoňaná,. . Flakó,n s vô,ňou mô,žete použiť do v&scaron,etký,ch su&scaron,ičiek Miele, ktoré, majú, odpovedajú,ce predvybavenie v sitku na zachytenie vlá,ken. . Obsah: 1 ks (cca na 50 cyklov su&scaron,enia)

Recenze

Celkové hodnocení

100
100%
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.

Vaše recenze