Michelin Pilot Sport CUP 2 325/30 R20 106Y

od 12 968 Kč
MICHELIN PILOT SPORT CUP 2 - Při výrobě dezénu pro MICHELIN Pilot Sport Cup 2 jsou používány stejné komponenty jako pro závodní pneumatiky. Což představuje technologii Bi-Compound, která umožňuje použití dvou druhů pryže na vnitřní a vnější straně dezénu. Vnější strana je vyrobena ze speciálního elastomerového řetězce, který zajišťuje extrémní tvrdost a tím i maximální přilnavost a vynikající záběr při zatáčení. Zatímco vnitřní část je vyrobena…
BestDrive
Doprava zdarma Skladem
15 791,78 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Michelin Pilot Sport CUP 2 325/30 R20 106Y
Výrobce: Michelin
Minimální cena: 12 968 Kč
Maximální cena: 16 675 Kč
Ušetříte až: 3 707 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Rozměry

Šířka:
Profil:
Průměr:
Index nosnosti:
Index rychlosti:
Úspora paliva:
Třída hlučnosti:

Vlastnosti

Období:
Dojezdová pneumatika:
Ne
Protektorované pneumatiky:
Ne
Zesílené pneumatiky:
Ne
Přilnavost za mokra:

Popis produktu

MICHELIN PILOT SPORT CUP 2 - Při výrobě dezénu pro MICHELIN Pilot Sport Cup 2 jsou používány stejné komponenty jako pro závodní pneumatiky. Což představuje technologii Bi-Compound, která umožňuje použití dvou druhů pryže na vnitřní a vnější straně dezénu. Vnější strana je vyrobena ze speciálního elastomerového řetězce, který zajišťuje extrémní tvrdost a tím i maximální přilnavost a vynikající záběr při zatáčení. Zatímco vnitřní část je vyrobena z tuhého elastomeru umožňujícímu přesné vedení vozu. Výsledkem je kontaktní plocha pneumatiky, která zůstává stejná za každé situace a to i při vysokých rychlostech. Michelin patří mezi největší světové výrobce pneumatik. Michelin patří mezi přední výrobce taky díky kvalitě, výkonu a životnosti svých pneumatik jak v zimě, tak i v létě. Michelin vyrábí pneumatiky k nejrůznějším vozidlům: pro osobní automobily, nákladní vozidla, motocykly, stroje pro zemní práce, autobusy. Michelin Pilot Sport Cup 2 Výhody produktu:

O 50 % více kol a větší rychlost*. Díky technologiím vzešlým z vytrvalostních soutěží…a díky MICHELIN Total Performance více výkonů zároveň.

Technologie:
  • Technologie dvousložkové směsi pryže
  • Technologie dlouhé závodní životnosti 2.0®
  • Větší hloubka běhounu

Zákonná ustanovení:*V porovnání s předchozí generací MICHELIN Pilot Sport Cup+. Interní testy 2013.

Osobní letní pneumatiky Michelin PILOT SPORT CUP jsou skvělé sportovní pneumatiky pro nejvýkonnější osobní a závodní vozy. Díky úpravě vnitřní i vnější strany profilu zajišťují tyto pneu téměř dokonalou přilnavost a precizní ovladatelnost na suché i mokré vozovce. Pneu nabízí také skvělou rychlost a nejenom na závodním okruhu, ale i v normálním provozu. • Pilot Sport Cup 2 jsou letní pneumatiky pro osobní vozy. Dvousměsová technologie využívá na vnější části běhounu je směs pro vytrvalostní závody. M0 - pneumatika je homologována pro Mercedes (pneumatika pro prvovýbavu). Pneumatika může být samozřejmě použita a montována na vozidla jiných značek. Pneumatiky Michelin Pilot Sport Cup 2 v rozměru 325/30 R20 XL MO 106 Y spadající do kategorie osobní letní.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.