MEXX City Breeze For Her Eau De Toilette 15 ml

od 219 Kč
Značka Mexx vznikla v 70. letech  20. století, kdy návrhář Rattan Chadha začal prodávat vlastní módní kolekce. Název Mexx vznikl spojením dvou značek, Moustache (pro muže) a Emmanuelle (pro ženy). Výraz „XX“ symbolizuje dva polibky. Dnes jsou výrobky Mexx k dostání ve více než 55 zemích světa. Kromě oblečení a kvalitní kosmetiky dodává na trh také vůně. Parfémy Mexx čerpají inspiraci z ruchu velkoměst, která nikdy nespí. Mexx na jejich tvorbě…
Europarfemy.cz
Za dopravu 85 Kč Skladem
220 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: MEXX City Breeze For Her Eau De Toilette 15 ml
Výrobce: MEXX
Minimální cena: 219 Kč
Maximální cena: 328 Kč
Ušetříte až: 109 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Objem: 139 ml
Tester:
Ne

Popis produktu

Značka Mexx vznikla v 70. letech  20. století, kdy návrhář Rattan Chadha začal prodávat vlastní módní kolekce. Název Mexx vznikl spojením dvou značek, Moustache (pro muže) a Emmanuelle (pro ženy). Výraz „XX“ symbolizuje dva polibky. Dnes jsou výrobky Mexx k dostání ve více než 55 zemích světa.

Kromě oblečení a kvalitní kosmetiky dodává na trh také vůně. Parfémy Mexx čerpají inspiraci z ruchu velkoměst, která nikdy nespí. Mexx na jejich tvorbě spolupracuje s úspěšnými parfuméry jako je Benoist Lapouza či Nathalie Lorson. Vůně Mexx jsou velmi svěží, živé a vyzařují mladickou energii.

Mexx má v portfoliu toaletní a parfémované vody, sprchové gely, tělová mléka, vody po holení a jiné produkty péče o tělo. Značka Mexx jistě zaujme všechny, kteří jsou sportovně založení, chtějí žít své životy naplno a umějí se bavit.

Mexx City Breeze For Her Toaletní voda 15 ml, Pokud máte rádi svěží vůně, které vám s každým přivoněním vykouzlí úsměv na tváři, jistě si oblíbíte vůni *toaletní vody pro ženy Mexx City Breeze For Her*. Květinově-ovocná vonná kompozice, zabalená do minimalistického flakonku, vám poskytne žádoucí osvěžení během teplých dnů a provoní vaše tělo neodolatelnou vůní, díky níž uděláte skvělý dojem kamkoliv půjdete. ### Svěží dámská vůně Mexx City Breeze For Her Úvodní akordy toaletní vody patří souhře sladkého pomeranče, exotického liči a šťavnaté hrušky. Srdce vůně je naplněno aromatem cereusu, pivoňky a jasmínu a závěr patří smyslnému spojení hřejivého santalového dřeva a pižma, které je považované za jednu z nejsvůdnějších složek světa parfémů. Vyzbrojte se do teplých jarních a letních dnů osvěžující dámskou vůní *Mexx City Breeze For Her*. Květinově ovocná vůně uvedena na trh na jaře 2017 jako svěží vánek hladící vaší pokožku Vůně City Breeze For Her je přesně to co potřebujete po dlouhém dni v rušném městě. Pohladí vás hruška a liči, osvěží zase pomeranč nacházející se v hlavě toaletní vody. V srdci naleznete pitayu, pivoňku a jasmín. V základu pocit svěžesti umocní pižmo, santalové dřevo a ambra. Omamná kombinace pomeranče a jasmínu. Složení vůně: Hlava: pomeranč, hruška, liči Srdce: dragon fruit (putaya), pivoňka, jasmín Základ: pižmo, santalové dřevo, ambra Mexx City Breeze For Her toaletní voda 15 ml

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.

Mohlo by vás také zajímat

Parfémy MEXX Nejlevnější parfémy