Mercedes Benz Mercedes Benz Intense toaletní voda tester pro muže 120 ml

od 740 Kč
Mercedes Benz Mercedes Benz Intense je silně aromatická toaletní voda pro muže prohlubující mužnost, sílu a odhodlání. Čerstvá ovocná příchuť plná rozmanitých tónů, jež ve vás vyvolají pocity odhodlání, nespoutanosti a sebedůvěry. Pikantní dřevité osvěžení, které se stane vaším osobním symbolem. Toaletní voda pro muže Mercedes Benz Mercedes Benz Intense, to je italská mandarinka, kalábrijský bergamot, muškátový oříšek a citronová esence. Složení…
Profi-parfemy.cz
Za dopravu 89 Kč Skladem
740 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Mercedes Benz Mercedes Benz Intense toaletní voda tester pro muže 120 ml
Výrobce: Mercedes Benz
Minimální cena: 740 Kč
Maximální cena: 740 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Tester:
Ne

Popis produktu

Mercedes Benz Mercedes Benz Intense je silně aromatická toaletní voda pro muže prohlubující mužnost, sílu a odhodlání. Čerstvá ovocná příchuť plná rozmanitých tónů, jež ve vás vyvolají pocity odhodlání, nespoutanosti a sebedůvěry. Pikantní dřevité osvěžení, které se stane vaším osobním symbolem.

Toaletní voda pro muže Mercedes Benz Mercedes Benz Intense, to je italská mandarinka, kalábrijský bergamot, muškátový oříšek a citronová esence. Složení, díky němuž se budete cítit elegantně, přepychově a přirozeně. Nenáročná a propracovaná vůně, s níž získáte to, po čem toužíte.

Černý flakónek s výstižným názvem Mercedes Benz Mercedes Benz Intense jako by ztělesňoval dokonalost, jedinečnost a výjimečnost. Přesně to, co se ukrývá uvnitř něho. Dřevitá a citrusová vůně, se kterou se stanete neodolatelným a smyslným mužem v širokém okolí. Vůně byla uvedena na trh v roce 2013.

Mercedes-Benz Intense je citrusová, kořenitá vůně pro muže. Parfém je silnější než předchozí verze Mercedes-Benz For Men. Čerstvá ambra obohacená cedrovým dřevem vytvoří na vaší kůži jedinečný a smyslný podpis. V úvodu vůně se prosazují citrusy naskládané na zelených listech fialky. V srdci se objevuje intenzivní pepř, galbanum, fialka a muškátový oříšek. V závěru vůně ucítíte cedrové dřevo, vetiver, pačuli a ambru. Na trh byla uvedena v roce 2013. Nový parfém Mercedes-Benz Intense je silnější, intenzivnější oproti původnímu Mercedes-Benz. Parfém je určený mužům, kteří mají rádi eleganci, styl a automobily. Na trh byl parfém uveden roku 2013.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.