Maxi trubičková nízkoexpanzní pěna Den Braven 825ml

od 155 Kč
Maxi balení nízkoexpanzní montážní pěny Den Braven vyniká výborným poměrem ceny a kvality. Tuto velmi oblíbenou montážní pěnu využijete všude tam, kde potřebujete, aby se pěna nerozpínala, ale byla zároveň dostatečně hustá. Využijete ji pro vyplňování dutin a izolaci (i zvukovou a vibrační) u mnoha různých materiálů včetně zdiva, betonu dřeva či polystyrenu. Maxi trubičková nízkoexpanzní montážní pěna Den Braven se prodává v trubičkové dóze…
T.S.BOHEMIA a.s.
Za dopravu 78,99 Kč Skladem
199 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Maxi trubičková nízkoexpanzní pěna Den Braven 825ml
Výrobce: Den Braven
Minimální cena: 155 Kč
Maximální cena: 245 Kč
Ušetříte až: 90 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Maxi balení nízkoexpanzní montážní pěny Den Braven vyniká výborným poměrem ceny a kvality. Tuto velmi oblíbenou montážní pěnu využijete všude tam, kde potřebujete, aby se pěna nerozpínala, ale byla zároveň dostatečně hustá. Využijete ji pro vyplňování dutin a izolaci (i zvukovou a vibrační) u mnoha různých materiálů včetně zdiva, betonu dřeva či polystyrenu. Maxi trubičková nízkoexpanzní montážní pěna Den Braven se prodává v trubičkové dóze obsahující 825 ml přípravku. Vybírejte ze všech montážních pěn v našem sortimentu, případně sáhněte po jiných lepidlech a silikonech Den Braven. Nabízíme například i kvalitní lepidla Mamut Glue, chemickou kotvu Den Braven, protipožární pěnu i sádru. Velmi oblíbené jsou také univerzální spreje WD 40. O společnosti Den Braven Firma Den Braven je špičkou mezi výrobci stavební a průmyslové chemie. Společnost byla založena v Nizozemsku v roce 1974, v Česku vznikla dceřiná společnost v roce 1997. V naší nabídce najdete tmely, silikony a lepidla Den Braven či spreje a maziva Den Braven. Vybírejte z kompletního sortimentu produktů Den Braven na našem e-shopu.

Maxi trubičková NXP pěna 825ml Gold

Pro vyplňování spár při montáži okenních rámů a dveřních zárubní, izolace potrubních systémů a k utěsňování průchodů ve stěnách. Výplně dřevěných obkladů stěn, izolace a zateplování střešních konstrukcí. Pro izolaci koupelnových van, vaniček sprchových koutů, potrubních systémů a dutin. Utěsňování průchodek a chrániček ve stěnách apod.

Výhodou pěny je, že je nízkoexpanzní a multipoziční. Vyznačuje se extra vysokou výtěžností. Vysoká přilnavost a lepivost k různým stavebním podkladům - beton, zdivo, kámen, dřevo, polystyren, neměkčené PVC apod.

Specifikace:

  • Tepelná odolnost: –40 / +90°C (po vytvrzení)
  • Aplikační teplota: +5 / +35°C
  • Doba vytvoření nelepivé vrstvy: 8 - 10 minut
  • Řezatelnost (v závislosti na rozměrech spáry nebo dutiny):15 – 40 minut
Maxi trubičková nízkoexpanzní pěna 825 ml žlutá. Speciálně vyvinuta v našich laboratořích pomocí nejmodernější high tack technologie, aby splňovala nejnáročnější požadavky maximální výtěžnosti a malé expanze, kvalitní a pravidelné struktury, flexibilním použitím, vysokým útlumem hluku a pohlcováním vibrací. Vysoká výtěžnost výrobku je dosažena pomocí speciální trubičky s tryskou na konci. Výborná přilnavost na beton, omítku, zdivo, dřevo, polystyren, neměkčené PVC apod. Jednosložková trubičková pěna pro místa bez rozpínacích tlaků (např. obložkové zárubně), na bázi polyuretanu. Pohlcuje vibrace a zvyšuje neprůzvučnost.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.