Matrix Total Results High Amplify Conditioner 300 ml

od 140 Kč
Péče Matrix High Amplify obohacená o lehkou proteinovou formuli dodává zplihlým vlasům strukturu a dlouhotrvající objem. Vlasy jsou lehké a plné objemu, který vydrží. Proteinové složení obohacuje vlasové vlákno a dodává vlasům strukturu. Bez silikonu.Technologie:Proteiny - posilují vlasové vlákno, dodávají vlasům strukturu a vitalitu.Balení: 300 mlVlastnosti:- proteinová péče pro objem - dodává vlasům strukturu- posiluje vlasové vlákno- navrací…
Parfemy-elnino.cz
Za dopravu 85 Kč Skladem
189 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Matrix Total Results High Amplify Conditioner 300 ml
Výrobce: MATRIX
Minimální cena: 140 Kč
Maximální cena: 349 Kč
Ušetříte až: 209 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Péče Matrix High Amplify obohacená o lehkou proteinovou formuli dodává zplihlým vlasům strukturu a dlouhotrvající objem. Vlasy jsou lehké a plné objemu, který vydrží. Proteinové složení obohacuje vlasové vlákno a dodává vlasům strukturu. Bez silikonu.Technologie:Proteiny - posilují vlasové vlákno, dodávají vlasům strukturu a vitalitu.Balení: 300 mlVlastnosti:- proteinová péče pro objem - dodává vlasům strukturu- posiluje vlasové vlákno- navrací lesk, vitalitu a sílu- lehk... Kondicionér oplachový, účinek: objem a hydratace, typ vlasů: jemné . Je vaším cílem, aby vaše vlasy vypadaly zdravě? Mohl by vás zaujmout kondicionér MATRIX PROFESSIONAL o objemu 300 ml, je určen na jemné vlasy. Pokud je vaší představou mít dokonale hydratované vlasy, tento výběr je pro vás ten pravý. Mimořádný objem, kterého nabude váš účes, oslní všechny v okolí. Zásadní vlastnosti kondicionéru MATRIX PROFESSIONAL Total Results High Amplify Conditioner 300 ml Díky tomuto kondicionéru budou vaše vlasy zdravé a krásné Objem kondicionéru MATRIX PROFESSIONAL: 300 ml Přímo určeno pro jemné vlasy Dodá vašim vlasům mimořádnou hydrataci Zásluhou tohoto přípravku docílíte hustších a objemnějších vlasů Matrix Total Results High Amplify, 300 ml, Kondicionéry na vlasy pro ženy, Kondicionér Matrix Total Results High Amplify zajistí vašim vlasům snadné rozčesání a potřebnou výživu, bez čehož se krásné a zdravé vlasy neobejdou.Vlastnosti:zlepšuje strukturu vlasůdodává vlasům pružnost a objemposkytuje potřebnou hydrataciJak používat:Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

HIGH AMPLIFY proteinový kondicionér. Proteinové složení bez obsahu silikonů pomáhá podpořit sílu jemných, zplihlých vlasů a zvětšit jejich objem.

Nové složení produktů s ještě účinnějšími ingrediencemi vyhoví individuálním potřebám každé zákaznice. Díky modernímu designu se navíc stanou ozdobou každého salonu či koupelny. Dopřejte svým vlasům péči a dlouhotrvající, až 24 hodinový objem s kondicionérem z řady High Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Kondicionéry značky Matrix z kolekce Total Results byly vytvořeny pro jemné vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 300 ml.Kvalitní kosmetika pro každého. Proteinový kondicionér pro objem okamžitě oživí jemné, zplihlé vlasy a viditelně je pozvedne už od kořínků.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.