Matrix Biolage Advanced Fiberstrong kondicionér pro křehké vlasy (Conditioner for Fragile Hair) 200 ml

Posilující balzám Biolage z řady FiberStrong je záchranným lanem pro lámavé vlasy. Součástí péče jsou výtažky z bambusu, které vlasy hydratují a zpevňují. Vaše vlasy budou opět silné a pevné.Technologie:Výtažky z bambusu - hydratace a výživa vlasů Balení: 200 mlVlastnosti:- pro lámavé a slabé vlasy- obsahuje výtažky z bambusu- vyživuje a hydratuje vlasy - zanechává vlasy lehce rozčesatelné a jemné na dotek- vlasy jsou odolnější proti…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Matrix Biolage Advanced Fiberstrong kondicionér pro křehké vlasy (Conditioner for Fragile Hair) 200 ml
Výrobce: MATRIX
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Posilující balzám Biolage z řady FiberStrong je záchranným lanem pro lámavé vlasy. Součástí péče jsou výtažky z bambusu, které vlasy hydratují a zpevňují. Vaše vlasy budou opět silné a pevné.Technologie:Výtažky z bambusu - hydratace a výživa vlasů Balení: 200 mlVlastnosti:- pro lámavé a slabé vlasy- obsahuje výtažky z bambusu- vyživuje a hydratuje vlasy - zanechává vlasy lehce rozčesatelné a jemné na dotek- vlasy jsou odolnější proti poškozeníAplikace: 1. Po použití šamponu Biolage FiberStrong vmasírujte balzám do mokrých vlasů.2. Nechte 1-3 minuty působit.3. Důkladně opláchněte.Vhodné kombinovat s dalšími výrobky z řady FiberSt Kondicionér pro slabé a křehké vlasy. Rozplétá vlasy a pomáhá posílit jejich pevnost a pružnost. Zanechává vlasy hebké, hydratované a odolné proti vnějším vlivům. Kondicionér kombinuje jedinečnou účinnost rostlinných složek s dosaženými výsledky molekulární vědy. Obsahuje dvě osvědčené ingredience: * Unikátní, patentovaná molekula Intra-Cylane, která vyplňuje mezery ve struktuře vlasů, chrání proti budoucímu poškození vlasů a přispívá k hebkosti vlasů. * Přírodní esence z bambusu, které dávají vlasům jedinečnou schopnost regenerace. Bambus je znám pro svou pevnost a trvanlivost a je symbolem dlouhověkosti v Číně. Bez parabenů. Krémová textura. Použití: Naneste na šamponem umyté, vlhké vlasy. Nechte 1-3 minuty působit. Pečlivě opláchněte. MATRIX - Biolage - FiberStrong Conditioner 200ml * Posilující kondicioner FiberStrong pro křehké a slabé vlasy. Účinné látky vyplňují vlasové vlákno, vlasy regenerují a zpevňují od samého středu, proto jsou vlasy již po několikerém použití znatelně pevnější a pružnější * Kondicionér kombinuje unikátní účinek přírodních látek a vědecké výsledky * Zanechává vlasy hebké, hydratované. Vlasy budou vyhlazené, snadno rozčesatelné a zacelené * Kondicioner neobsahuje parabeny * Použití: naneste potřebné množství na umyté, ručníkem vysušené vlasy. Nechte působit 1-3 minuty a poté důkladně opláchněte * Matrix Biolage Advanced Fiberstrong, 200 ml, Kondicionéry na vlasy pro ženy, Kondicionér Matrix Biolage Advanced Fiberstrong zajistí vašim vlasům snadné rozčesání a potřebnou výživu, bez čehož se krásné a zdravé vlasy neobejdou.Vlastnosti:usnadňuje rozčesávání a následnou úpravuzlepšuje strukturu vlasůzajišťuje vlasům oslnivý leskJak používat:Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Kondicionéry značky Matrix z kolekce Biolage Advanced byly vytvořeny pro lámavé vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 200 ml.

Až 80 % sleva na stovky výrobků! Black Friday je tady!

Kvalitní kosmetika pro každého.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.