Mars Pedigree Pochoutka Jumbone Large hovězí 210g

Pedigree Jumbone Large je výborný snack pro velké psy, který dlouho vydrží.Tento snack je bezpečnou alternativou k normálním kostem, protože nevznikají úlomky. Rafinovaná kombinace z křupavé "kůrky" a masové vnitřní náplně láká psy ke kousání a chutná prostě fantasticky. Snack je bohatý na vitamíny a minerální látky a s méně než 2% tuku je tou ideální pochoutkou pro všechny psy!Pedigree Jumbone Large v přehledu:intenzivní zábavapro dospělé…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Mars Pedigree Pochoutka Jumbone Large hovězí 210g
Výrobce: Mars
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pedigree Jumbone Large je výborný snack pro velké psy, který dlouho vydrží.

Tento snack je bezpečnou alternativou k normálním kostem, protože nevznikají úlomky. Rafinovaná kombinace z křupavé "kůrky" a masové vnitřní náplně láká psy ke kousání a chutná prostě fantasticky. Snack je bohatý na vitamíny a minerální látky a s méně než 2% tuku je tou ideální pochoutkou pro všechny psy!

Pedigree Jumbone Large v přehledu:

intenzivní zábava

pro dospělé psy

bezpečná alternativa ke kostem - nehrozí nebezpečí poranění

křupavý obal a masová náplň

obsahuje vitamíny, minerální látky, vápník a omega 3-mastné kyseliny

podíl tuku méně než 2%

vysoký podíl lehce stravitelné rýže a hrubé vlákniny ve druhu s kuřecím masem

Analytické složky s hovězím masem: obilniny, rostlinné vedlejší produkty, cukr, maso a vedlejší živočišné produkty (mimo jiné 4% hovězí), minerální látky, rostlinné bílkovinové výtažky, oleje a tuky, semínka, bylinky.

Nutriční přídatné látky: vitamín A 5.029 IE/kg, vitamín E 50,3 mg/kg, síran železnatý monohydrát 46 mg/kg, konzervační látky.

Vlastnosti Neobsahuje umělá barviva ani dochucovadla Nízký obsah tuku Skladování a použití Způsob skladováníTypTrvanlivéPříprava a použitíDoporučené dávkování: Psi velkých plemen (25 kg a více) krmte max. 1 žvýkací kost týdně. Každá žvýkací kost obsahuje 10% týdenní potřeby energie pro 25kg psa. Snižte odpovídajícím způsobem množství hlavního krmiva. Nevhodné pro psy do 25 kg a štěňata do 9 měsíců věku. Spotřebujte do 14 dnů po otevření. Čerstvá pitná voda musí být vždy k dispozici. SkladováníUchovávejte v chladu a suchu. Podrobná data Jazyk produktuHlavní jazyk návodu - čeština Instalační jazyk - češtinaJazyky na baleníChorvatštinaČeštinaMaďarštinaPolštinaTurečtina Složení:obiloviny, cukry, ML, deriváty rostlinného původu, maso a masové deriváty, 4% hovězího masaDeklarované jakostní znaky v 1kg:N-látky 60g, tuky 15g, popel 60g, vláknina 30g, vlhkost 150g, vápník 5g Dávkování:střední plemena (kokršpaněl) do 2 ks za týden. Velká plemena (labrador) do 3 ks za týden. Není vhodné pro malá štěňata apsy pod 8kg.Každá Jumbone poskytuje 35%pořebné denní dávky energie pro 35kg psa. Po otevření skladujte max. 14 dní. Pedigree Pochoutka Jumbone Large hovězí - pochoutka Jumbone pro psy velkých plemen - s vitamíny, kalciem a Omega 3. Pedigree Jumbone hovězí - Large 210g od Mars na GigaLékárna.cz za 42 Kč. Popis: doplňková strava pro dospělé psy Příchuť: s hovězím masem

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.