TOP 36
Marimex Plovák velký

od 129 Kč
Plovoucí plastový dávkovač s regulační mřížkou pro chlorové tablety. Postupným uvolňováním chloru zajišťuje stálou dezinfekci bazénu v průběhu sezony. průměr: 19 cm Marimex Plovák je testovací souprava pro měření pH a volného a vázaného chloru. Pomůže vám ušetřit čas a přesně zjistit co váš bazén potřebuje. V sadě najdete samotný tester a tři druhy tablet pro měření pH a volného a vázaného chloru. Ideální hodnota pH je 6,8 až 7,2. Příliš…
SOSBAZEN.CZ
Za dopravu 120 Kč Skladem
219 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Marimex Plovák velký
Výrobce: MARIMEX
Minimální cena: 129 Kč
Maximální cena: 219 Kč
Ušetříte až: 90 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Do vířivky:
Ne

Popis produktu

Plovoucí plastový dávkovač s regulační mřížkou pro chlorové tablety. Postupným uvolňováním chloru zajišťuje stálou dezinfekci bazénu v průběhu sezony.

  • průměr: 19 cm
Marimex Plovák je testovací souprava pro měření pH a volného a vázaného chloru. Pomůže vám ušetřit čas a přesně zjistit co váš bazén potřebuje. V sadě najdete samotný tester a tři druhy tablet pro měření pH a volného a vázaného chloru. Ideální hodnota pH je 6,8 až 7,2. Příliš zásadité pH od hodnoty 7,8 totiž vede k tvorbě různých minerálních zákalů, vodního kamene a jiných sraženin, stejně jako k vyšší dráždivosti vody a zvyšujícímu se obsahu škodlivého vázaného chloru. Ten vzniká při kontaktu volného chloru s potem a dalšími organickými látkami. Vázaného chloru se zbavíte použitím přípravku Chlor Shock. Obsah balení: Tester Tablety DPD 1 (volný chlor) Tablety DPD 3 (vázaný chlor) Tablety pH (tvrdost vody) Plovák do bazénu s regulační mřížkou pro chlorové tablety, průměr 19cm. Velký plastový plovák na chlorové tablety do bazénů. S regulační mřížkou, průměr 19 cm. Plastový plovák je nezbytný pro chlorové tablety udržující vodu ve vašem bazénu v dobrém stavu. Plovák nechte volně plavat na hladině, díky regulační mřížce dochází k postupnému uvolňování chlóru a vám tak odpadá starost o jeho přidávání. Plovák má průměr 19 cm. Klíčové vlastnostiplovák na chlorové tablety do bazénůz odolného plasturegulační mřížka zajišťuje postupné uvolňování chlóruprůměr 19 cm Určení: doplňky Plovoucí plastový dávkovač s regulační mřížkou pro chlorové tablety. Postupným uvolňováním chloru zajišťuje stálou dezinfekci bazénu v průběhu sezony. , průměr: 19 cm Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 0.290 Výška (cm): 23.50 Šířka (cm): 23.50 Hloubka (cm): 20.00 Rozměry balení: Hmotnost (kg): 0.290 Výška (cm): 23.50 Šířka (cm): 20.00 Hloubka (cm): 23.50 EAN: 8590517002625 Záruční doba: 24 měsíců Plastový plovák Marimex o průměru 19 cm, na chlorové tablety postupně uvolňuje chlor do vody a zajišťuje tak stálou dezinfekci bazénu.

Popis produktu

Plovoucí plastový dávkovač s regulační mřížkou pro chlorové tablety.Postupným uvolňováním chloru zajišťuje v průběhu sezony stálou dezinfekci bazénové vody.

průměr: 19 cm

Rozměry 1ks zabaleného zboží:

 Výška v cm: 19

Šířka v cm: 17,5

Délka v cm: 17,5

Váha brutto v kg: 0,2

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.