Macadamia Natural Oil Care kondicionér pro všechny typy vlasů (Moisturizing Rinse) 300 ml

od 264 Kč
Macadamia Moisturizing Rinse - kondicionér pro všechny typy vlasů  Jedinečný kondicionér Macadamia Natural Oil Care je ideální pro všechny typy vlasů. Přípravek vlasy dokonale vyživí, hydratuje a zajistí jim dlouhodobou ochranu před vnějšími škodlivými vlivy, jako je například poškození vlasového vlákna fénováním. Kondicionér zanechává vlasy zářivé, vitální a jemné na dotek. Po jeho použití jsou vlasy skvěle poddajné a dokonale připravené pro…
Glamot.cz
Za dopravu 88 Kč Skladem
314 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Macadamia Natural Oil Care kondicionér pro všechny typy vlasů (Moisturizing Rinse) 300 ml
Výrobce: Macadamia Natural Oil
Minimální cena: 264 Kč
Maximální cena: 337 Kč
Ušetříte až: 73 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Macadamia Moisturizing Rinse - kondicionér pro všechny typy vlasů 

Jedinečný kondicionér Macadamia Natural Oil Care je ideální pro všechny typy vlasů. Přípravek vlasy dokonale vyživí, hydratuje a zajistí jim dlouhodobou ochranu před vnějšími škodlivými vlivy, jako je například poškození vlasového vlákna fénováním. Kondicionér zanechává vlasy zářivé, vitální a jemné na dotek. Po jeho použití jsou vlasy skvěle poddajné a dokonale připravené pro další úpravu. Kondicionér Macadamia Natural Oil Care navíc zajišťuje přirozenou UV ochranu a prodlužuje životnost barvy. Neobsahuje parabeny, sulfáty. Přípravek je vhodný pro každodenní použití.   

Účinky:

  • dodává vlasům lesk
  • hydratuje
  • zajišťuje hloubkovou výživu
  • zjemňuje vlasy prodlužuje životnost barvy
  • UV ochrana 

Hlavní aktivní složky:

  • makadamiový olej – hydratační a regenerační účinky
  • arganový olej - pro výživu vlasů
  • panthenol – obnova a posílení vlasového vlákna

Vhodné pro: všechny typy vlasů.

Použití: Po umytí vlasů šamponem naneste kondicionér na mokré vlasy. Přípravek aplikujte od kořínků ke konečkům. Nechejte působit 30-60 minut a potom vlasy důkladně omyjte vodou.

300ml

Macadamia

Macadamia Natural Oil je profesionální značka péče o vlasy zaměřená na ozdravení a zkrášlení vlasů prostřednictvím moderní aplikace makadamiového a arganového oleje. Přípravky Macadamia využívají léčivých sil přírodních ingrediencí.  

Moisturizing Rinse za super cenu. Doprava do 24 hodin zaručena. Kosmetika Macadamia Macadamia Moisturizing Rinse Hydratační kondicionér. Vyživuje vlasy.Zanechává je hebké a hydratované.Pro všechny typy vlasů. Použití: Aplikujte na umyté vlasy, nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte. kosmetika, kosmetické produkty, kosmetické přípravky, řasenky, oční stíny, oční linky, rtěnka, krém, balzám, pudr, make up, make-up

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.