Mac Toys Modelína super auta

Sada Veselé modelíny Super auta je vhodná pro vytvoření parádních aut podle vlastní fantazie Vašich dětí, s touto sadou si děti mohou vyhrát a vytvářet stále něco nového. Pomocí formiček si děti mohou vymodelovat auto svých snů. Plastelína je hračka vhodná pro rozvoj jemné dětské motoriky i fantazie. Rozměry balení: 18 x 20,5 x 5cm Set obsahuje: malé kelímky s modelínou formičky na vytvoření autíček vykrajovátka pro dozdobení jednotlivých modelů…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Mac Toys Modelína super auta
Výrobce: Mac Toys
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Sada Veselé modelíny Super auta je vhodná pro vytvoření parádních aut podle vlastní fantazie Vašich dětí, s touto sadou si děti mohou vyhrát a vytvářet stále něco nového. Pomocí formiček si děti mohou vymodelovat auto svých snů. Plastelína je hračka vhodná pro rozvoj jemné dětské motoriky i fantazie. Rozměry balení: 18 x 20,5 x 5cm Set obsahuje: malé kelímky s modelínou formičky na vytvoření autíček vykrajovátka pro dozdobení jednotlivých modelů aut Cena je uvedena za 1 balení hračky Sada Veselé modelíny je vhodná pro děti od 3 let Společnost MAC TOYS s.r.o. je významnou velkoobchodní společností zabývající se prodejem hraček. Její předností je stálé sledování světového trhu a výběr nových značek určených pro domácí trh. Hlavním polem působnosti je Česká republika, dodává však také na Slovensko. Společnost MAC TOYS s.r.o. nabízí svým zákazníkům nejen rozsáhlý a stále aktuální sortiment, ale i zodpovědný přístup ve všech ohledech.

S touto veselou modelínou mohou nyní děti vyzkoušet svou fantazii a vyrobit si ty nejveselejší a lagrační auta.

SOUČÁSTÍ: 3 kelímky modelíny, 2 podvozky aut i s kolečky, 2 typy formiček pro modely aut, modelínový nůž,  a tvořítko ozdob.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.