Mac Toys Kuličková dráha

od 439 Kč
Postav si svou vlastní kuličkovou dráhu Se zábavnou hračkou Kuličková dráha 74 dílků si mohou děti sestavit nejrůznější dráhy, bludiště a cestičky. Jak složitou dráhu postavíš zrovna Ty? Ale pozor, je důležité, aby kulička projela celé bludiště. Muší překonat všechny nástrahy. Stavěj na výšku i do šířky. Použij všechny dílky tak, aby se kulička dostala do svého cíle. Fantazii se meze nekladou. Stavebnice je variabilní, bezpečná a nabízí holkám i…
Legenio.cz
Za dopravu 109 Kč Skladem
439 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Mac Toys Kuličková dráha
Výrobce: Mac Toys
Minimální cena: 439 Kč
Maximální cena: 499 Kč
Ušetříte až: 60 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Postav si svou vlastní kuličkovou dráhu Se zábavnou hračkou Kuličková dráha 74 dílků si mohou děti sestavit nejrůznější dráhy, bludiště a cestičky. Jak složitou dráhu postavíš zrovna Ty? Ale pozor, je důležité, aby kulička projela celé bludiště. Muší překonat všechny nástrahy. Stavěj na výšku i do šířky. Použij všechny dílky tak, aby se kulička dostala do svého cíle. Fantazii se meze nekladou. Stavebnice je variabilní, bezpečná a nabízí holkám i klukům nespočet nejrůznějších kombinací. Skládat lze do šířky i na výšku. Je tedy možné vymyslet efektní více patrové sestavy. Výrobek obsahuje 74 dílků. Barevné provedení se může lišit od zobrazení na krabici. U menších dětí je vhodný dozor dospělých.

Rozměry (balení): 37 x 27 x 10 cmVěk: od 3 let Kuličková dráha 44 dílků, 30 kuliček, doporučený věk od 3 let. S touto kuličkovou dráhou si užijete spoustu zábavy! Poskládejte si dráhu z 44 dílků a kuličky (celkem 30) můžete pouštět dolů, pozorovat jejich cestu serpentinami až dolů! Dráha je vyrobena z plastu a je v pěkném barevném provedení. Tato hra je ideální pro rozvíjení schopností dětí, tvořivosti a šikovnosti.Doporučený věk:od 3 letHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Kuličková dráha je skládací hračka, která rozvíjí kreativitu a obratnost vašeho dítěte. Bude se líbit dětem, které mají rády stavebnice a tvůrčí činnost. 

Součásti kuličkodráhy se dají libovolně složit a kombinovat z více stavebnic. Můžete vytvořit velké množství variant a vzájemně propojených drah, překážek a mostů. Potom spusťte kuličku a pozorujte, jak se s nástrahami vypořádá.

Dráha je vyvedena v pestrých barvách, a obsahuje 74 dílků.

 

Sestav si podle návodu složitou dráhu nebo zapoj fantazii a vytvoř kuličce vlastní cestu. Barevný tobogan zve všechny malé stavitele, aby spojováním do sebe zapadajících dílů tvořili své vlastní mnohotvárné dráhy plné můstků, lopatkových kol a jiných překážek. Když je tobogan hotov, je velmi zábavné vypouštět kuličky opakovaným tisknutím pružiny ze zásobníků na vrcholech konstrukce a sledovat je, jak překonávají všechny zmíněné překážky Balení obsahuje 74 dílů. Doporučený věk od (let): 3 Užij si spoustu legrace s kuličkovou dráhou. Sestav ji dle návodu nebo klidně použij vlastní fantazii a vytvoř kuličce vlastní spletitou cestu ze 74 dílů. Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 1.500 Výška (cm): 26.00 Šířka (cm): 13.00 Hloubka (cm): 10.00 Rozměry balení: Hmotnost (kg): 1.500 Výška (cm): 26.00 Šířka (cm): 13.00 Hloubka (cm): 10.00 EAN: 8590439304326 Záruční doba: 24 měsíců

Marble race deluxe - oblíbená dětská hračka.Barevná plastová kuličková dráha - 74 dílků.Sledujte jak kulička překonává nástrahy dráhy, kterou jste jí postavili.

Tuto kuličkovou dráhu si můžete zakoupit ve všech prodejnách Pompo nebo na www.pompo.cz.

Pro holky i kluky od 3 let.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.