LSP nutrition Dynasyn High definition 120 kapslí

LSP nutrition Dynasyn high definition 120 kapslí Dynasyn high definitionDynasyn – LSP thermohenic fat turner Dostaňte se do formy, díky kombinaci intenzivního tréninku, s podporou vysoce kvalitního přípravku Dynasyn ® na podporu termogeneze. Dynasyn je termogenní přípravek určený pro podporu výkonu a rýsovací fázi tréninku, případně…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: LSP nutrition Dynasyn High definition 120 kapslí
Výrobce: LSP nutrition
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Noční:
Ne
Pro ženy:
Ne

Popis produktu

LSP nutrition Dynasyn high definition 120 kapslí Dynasyn high definitionDynasyn – LSP thermohenic fat turner Dostaňte se do formy, díky kombinaci intenzivního tréninku, s podporou vysoce kvalitního přípravku Dynasyn ® na podporu termogeneze. Dynasyn je termogenní přípravek určený pro podporu výkonu a rýsovací fázi tréninku, případně redukci podkožního tukuSložení:Extr. zeleného čaje, hořký pomeranč, guarana extrakt, želatina (kapsle), vitamín C, zinek glukonát, magnesium stearát, oxid křemičitýAminokyseliny v 1 kapsli:Vitamín C15 mgZinek3 mgAminokyseliny v 1 kapsli:Taurin100 mgObsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:Bitter orange fruit extrakt125 mgGuarana extrakt125 mgKofein přírodní z Guarany64.5 mgSynefrin7.5 mgZelený čaj - Green Tea200 mgDávkování:vezměte 2 kapsle 30 minut před tréninkem, nebo zvýšenou fyzickou aktivitou. Nepoužívejte večer. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy, nepřekračujte doporučené dávkování. Není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí, skladujte v suchu při teplotě do 25 st., chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím a skladováním.

Dynasyn High Definition 120 kapslí je silný spalovač, který funguje na bázi zvýšení thermogeneze. Guarana extrakt, hořký pomeranč a extrakt ze zeleného čaje hrají hlavní roli u tohoto komplexního doplňku. LSP Nutrition doporučuje tento fat burner všem osobám, které nejsou spokojení se svoji tělesnou váhou a jejich cílem je vypadat skvěle. V dietě je důležité mít dostatečný přísun bílkovin, aby se neztrácela svalová hmota, proto je vhodné spalovač kombinovat s nějakým kvalitním proteinem.

 

Vezměte 2 kapsle 30 minut před tréninkem, nebo zvýšenou fyzickou aktivitou. Nepoužívejte večer.

 

Počet dávek v balení:

60 x 2 kapsle

 

Optimální doba užívání:

- před tréninkem

 

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.