Logitech Wireless Mouse M185 šedá

od 282 Kč
Logitech Wireless Mouse M185 Logitech Wireless Mouse M185 je optická myš pro každodenní použití. U myši Logitech M185 se jedná o bezdrátové provedení této periferie s dostatečným rozlišením snímače. Myš má tradiční zaoblený design, díky kterému se hodí pro držení jak v pravé tak i v levé ruce. Optický snímač Myš Logitech Wireless Mouse M185 využívá dnes již standardní optický snímač s dostatečným rozlišením. Díky použitému optickému snímání…
Incomputer
Za dopravu 99 Kč Skladem
288 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Logitech Wireless Mouse M185 šedá
Výrobce: LOGITECH
Minimální cena: 282 Kč
Maximální cena: 657,87 Kč
Ušetříte až: 375,87 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Logitech Wireless Mouse M185

Logitech Wireless Mouse M185 je optická myš pro každodenní použití. U myši Logitech M185 se jedná o bezdrátové provedení této periferie s dostatečným rozlišením snímače. Myš má tradiční zaoblený design, díky kterému se hodí pro držení jak v pravé tak i v levé ruce.

Optický snímač

Myš Logitech Wireless Mouse M185 využívá dnes již standardní optický snímač s dostatečným rozlišením. Díky použitému optickému snímání pohybu umožňuje myš plynulejší práci bez nepříjemného zadrhávání.

Univerzální design

.Jedná se o model vhodný jak pro praváky, tak leváky. Díky kompaktním rozměrům si tuto myš oblíbí i mobilní uživatelé, kteří kladou důraz na rozměry periférií nošených spolu s notebookem. Oválný tvar zvyšuje u myši pohodlí i při dlouhodobější práci, které by jste museli protrpět na většinou nepohodlném a hůře ovladatelném touchpadu integrovaného v notebooku.

Dlouhá výdrž na baterii

Myš je napájena jedinou tužkovou AA baterií a výrobce u ní uvádí životnost až 1 rok. Takto dlouhé doby dosáhl hlavně díky praktickému vypínači na myšce a přítomnému režimu spánku, který značně spoří energii.

3 tlačítka

Samozřejmostí je trojice tlačítek, kde třetí je společné se skrolovacím kolečkem. Předností této myši je podpora technologie Plug and Play, díky které je možné myš kdykoliv a ihned připojit k počítači bez nutnosti restartu systému.

Kvalita Logitech

Logitech je celosvětově známou společností zabývající se výrobou počítačových periferií, zejména reproduktorů, klávesnic, myší, webkamer a drobného příslušenství. Poskytuje vysokou kvalitu a mimořádnou spolehlivost za odpovídající cenu, která však odpovídá kvalitě, kterou s produkty Logitech obdržíte.

Klíčové vlastnosti

Myš nabízí univerzální design se třemi tlačítky a pro posun využívá klasický optický snímač s dostatečným rozlišením 1000 dpi. Tento model využívá bezdrátové 2.4 GHz technologie a rozhraní USB, konkrétně nano USB přijímač, který se připojí k počítači a myš pak lze používat až na několik metrů daleko.

Myš bezdrátová, optická, 1000DPI, 3 tlačítka, vhodná pro leváky, velikost S, USB, šedá, miniaturní senzor . Elegantní, bezdrátová myš Logitech M185 potěší zejména cestující uživatele. Jedná se o ideální upgrade ovládání veškerých přenosných počítačů, který nabídne výrazně vyšší standard pohodlí než práce s klasickým touchpadem. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.Vynechat z ColorBoxu Logitech Wireless Mouse M185 Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.Vynechat z ColorBoxu Připojení bez otravného kabelu Spolehlivý bezdrátový hlodavecElegantní, bezdrátová myš Logitech M185 potěší zejména cestující uživatele. Jedná se o ideální upgrade ovládání veškerých přenosných počítačů, který nabídne výrazně vyšší standard pohodlí než pr Bezdrátová technologie plug-and-play Není unifying kompatibilní!! Technologie senzoru: Pok

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.

Mohlo by vás také zajímat

Myši LOGITECH Nejlevnější myši