LOAP TAFETA kabát

Kabát dámský LOAP TAFETA bílý Dámský kabát LOAP do města TAFETA má moderní střih. Pokud zafouká, vždycky je tu připravená odepínací kapuce s vysokým límcema ozdobným lemem, který po přitáhnutí ke krku zahřeje. Kabát je vyrobený z velmi příjemného materiálu TECNOSOFT, který pokožku doslova hladí. Mezi přednosti této tkaniny použité ve svrchní a vnitřní vrstvě kabátu patří prodyšnost, minimální nasáklivost a lehkost. Pokud vás v kabátu zastihne…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: LOAP TAFETA kabát
Výrobce: LOAP
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Kabát dámský LOAP TAFETA bílý

Dámský kabát LOAP do města TAFETA má moderní střih. Pokud zafouká, vždycky je tu připravená odepínací kapuce s vysokým límcema ozdobným lemem, který po přitáhnutí ke krku zahřeje. Kabát je vyrobený z velmi příjemného materiálu TECNOSOFT, který pokožku doslova hladí. Mezi přednosti této tkaniny použité ve svrchní a vnitřní vrstvě kabátu patří prodyšnost, minimální nasáklivost a lehkost.

Pokud vás v kabátu zastihne déšť, díky vodoodpudivé úpravě po vás kapky pouze stečou a vy zůstanete v suchu a teple. V kabátu se rychle zahřejete díky výplni POLYTHERM z dutých vláken. Teplo nebude z kabátu unikat také díky dlouhým rukávům, které skvěle přilnou k rukám. Kratší kabát pod zadek se výborně hodí na každodenní rychlé pochůzky po městě.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.