LOAP FOLKA bunda

Bunda dámská LOAP FOLKA lyžařská červená Voděodolná lyžařská bunda LOAP FOLKA je určena pro stylové dámy, které mají vysoké nároky na sebe i své oblečení. FOLKA je propnutá funkční zimní bunda s technickými parametry 5000/5000, která vás ochrání a zahřeje během sněžení i v ostrém větru, a to díky speciální úpravě vnějšího materiálu STORMEX se zátěrem švů DRYTECH a výplni z dutých vláken POLYTHERM. O vaše pohodlí při lyžování se postará nejen…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: LOAP FOLKA bunda
Výrobce: LOAP
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Bunda dámská LOAP FOLKA lyžařská červená

Voděodolná lyžařská bunda LOAP FOLKA je určena pro stylové dámy, které mají vysoké nároky na sebe i své oblečení. FOLKA je propnutá funkční zimní bunda s technickými parametry 5000/5000, která vás ochrání a zahřeje během sněžení i v ostrém větru, a to díky speciální úpravě vnějšího materiálu STORMEX se zátěrem švů DRYTECH a výplni z dutých vláken POLYTHERM.

O vaše pohodlí při lyžování se postará nejen funkční elastický materiál, ze kterého je bunda vyrobena, ale také prodloužený zadní díl, který lépe ochrání vaše záda a bedra před chladem, a protisněhové vnitřní rukávy. Speciální úprava podšívky pak zajistí odvod vlhkosti a potu od těla a vy zůstanete v suchu a teple.

Skvělé na téhle bundě je to, že si téměř vše nastavíte podle sebe – kapuci, spodní okraj bundy i sílu upnutí sněhového pásu. Třešničkou ve funkční výbavě FOLKY jsou pak zip s krytím brady a čtyři praktické kapsy.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.