Little Tikes Hrací centrum Clubhouse natural

od 13 790 Kč
Little Tikes Hrací centrum Clubhouse natural Dětské hřiště se stříškou je vybaveno dvěma houpačkami, v prostoru pod plošinou skluzavky děti objeví schovávačku a prolézačku. Hřiště je vyrobeno z robustního plastu odolného vůči povětrnostním vlivům. Hřiště obsahuje: Stěnu na lezení. Lanový žebřík. Velkou skluzavku. Legrační volant. Dvě houpačky (upevňovací díly jsou součástí produktu). Produkt musí být ukotvený (ukotvení je součástí produktu). …
Bambule - Království hraček
Doprava zdarma Skladem
15 949 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Little Tikes Hrací centrum Clubhouse natural
Výrobce: Little Tikes
Minimální cena: 13 790 Kč
Maximální cena: 15 949 Kč
Ušetříte až: 2 159 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Little Tikes Hrací centrum Clubhouse natural

Dětské hřiště se stříškou je vybaveno dvěma houpačkami, v prostoru pod plošinou skluzavky děti objeví schovávačku a prolézačku. Hřiště je vyrobeno z robustního plastu odolného vůči povětrnostním vlivům.

Hřiště obsahuje:

  • Stěnu na lezení.
  • Lanový žebřík.
  • Velkou skluzavku.
  • Legrační volant.
  • Dvě houpačky (upevňovací díly jsou součástí produktu).
  • Produkt musí být ukotvený (ukotvení je součástí produktu).

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Max. 4 děti současně Hmotnost dítěte: max. 27 kg Rozměry: 365 x 173 x 193cm Hmotnost: 62 kg Rozměry balení: 103 x 216 x 55 cm Země původu: vyrobeno v EU

Tento výrobek je certifikován pouze k prodeji pro soukromé použití. Nelze je tedy podle platného zákona instalovat na veřejných prostranstvích či ve školních zařízeních.

Dětské hřiště s rozměry: 193 × 364 × 173cm, doporučený věk od 3 let. Pokud máte zahradu či dvorek, pořiďte svým dětem toto dětské hřiště - houpačkový set Clubhouse značky Little Tikes. Děti z něj budou jistě nadšené - najdou na něm 2 houpačky, skluzavku, provazový žebřík, prolézací tunel a vyvýšenou plošinu s volantem. Vaši nejmenší se díky této prolézačce zabaví i s kamarády na celé hodiny, a navíc se budou fyzicky rozvíjet. Klíčové vlastnosti dětského hřiště ClubhouseDětský houpačkový set - hřiště značky Little TikesIdeální na zahradu či dvorek2 houpačky, skluzavka, prolézací tunel, provazový žebřík a vyvýšená plošina s volantemPro hru několika dětí narázVhodné pro děti od cca 4 letNutné ukotvit (kotvící set je součástí)Rozměr:193 × 364 × 173 cm Velké hrací centrum Clubhouse natural, kde naleznete houpačky, skluzavky, prolézačku nebo schovávačku. Vhodné pro děti již od 3 let. Kvalitní a odolné provedení značky Little Tikes.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.