LITTLE DUTCH dřevěné patrové garáže

dřevěné garáže little dutch Ta nejlepší hračka pro všechny malé milovníky aut! Třípatrová garáž děti spolehlivě zabaví a při hře pomůže zábavnou formou v rozvoji jejich jemné motoriky, koordinace oko-ruka a představivosti. Garáž má funkční výtah, součástí je parkovací věž s heliportem, 3 autíčka, helikoptéra, dopravní značky a stojan na palivo. Dřevěné hračky jsou odolnější než hračky z jiných materiálů, takže vydrží Vašemu dítěti opravdu dlouho…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: LITTLE DUTCH dřevěné patrové garáže
Výrobce: LITTLE DUTCH
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Soubor her:
Ne
Elektrické hry:
Ne
Deskové hry:
Ne
Retro hry:
Ne

Popis produktu

dřevěné garáže little dutch

Ta nejlepší hračka pro všechny malé milovníky aut! Třípatrová garáž děti spolehlivě zabaví a při hře pomůže zábavnou formou v rozvoji jejich jemné motoriky, koordinace oko-ruka a představivosti.

Garáž má funkční výtah, součástí je parkovací věž s heliportem, 3 autíčka, helikoptéra, dopravní značky a stojan na palivo.

Dřevěné hračky jsou odolnější než hračky z jiných materiálů, takže vydrží Vašemu dítěti opravdu dlouho. Dřevo je navíc pro děti velmi příjemné na omak. Všechny hračky Little Dutch jsou kvalitně zpracované do posledního detailu, takže je hra s nimi pro děti bezpečná. Pro jejich výrobu se používá výhradně kvalitní dřevo a zdravotně nezávadné barvy.

Vlastnosti
  • rozměry: 49 x 42 x 34,5 cm
  • hmotnst: 3,42 kg
  • materiál: dřevo, kov
  • obsahuje garážovou věž, 3 autíčka, 1 helikoptéru, 4 dopravní značky, tankovací stojan
  • určeno pro děti od 3 let

Dřevěná patrová garáž je bezvadná hračka do každého pokojíčku. Pro Vaše dítě u kterého se právě rozvíjí motorika, je tato hračka zábavou a pomocníkem při získávání nových dovedností. Proč dřevěná patrová garáž: - rozvíjí motoriku dítěte - hraní a ježdění nedělá rámus - kvalitní dřevěný materiál - vysoká odolnost (nižší rozbitnost než jiné materiály...hračky často přežijí i několik generací) a ekologie (dřevo je přírodní materiál) - montesorri hračka (rozvíjí nové poznatky a dovednosti u dítěte) Sada obsahuje: - helikoptéry - autíčka - kvalitní dřevěnou konstrukci - pastelová mint barva s přírodním dřevem - tankovací stojan - kvalitní dřevo a zdravotně nezávadné barvy  Rozměry: 49 x 42 x 34,5 cm  Dřevěná patrová garáž je vhodná pro děti od 18 měsíců. 2-patrové garáže s propojenými patry pomocí sjezdů,s funkčním výtahem - pro dopravu autíček do 1. nebo 2. patra,heliport na střeše výtahu,tankovací automat s tankovací pistolí - v přízemí,součástí sady je také: 3x autíčko, 1x helikoptéra, 4x dopravní značka.označení prostoru parkovacích míst v jednotlivých patrech. Při hře podporuje rozvoj motoriky a dětské fantazie. Dřevěné hračky jsou nestárnoucí klasikou, prověřenou doslova stovkami generací! Mezi hlavní výhody dřevěných hraček patří vysoká odolnost a ekologie.Pro výrobu dřevěných hraček Little Dutch je používáno výhradně kvalitní dřevo a zdravotně nezávadné barvy. Určeno dětem: 3+ (od 3 let).Orientační rozměry: cca 46x31x36 cm Výrobce: Tiamo Dřevěné patrové garáže. Obsahují dopravní prostředky, čerpacím stanici, funkční výtah, a mnoho značek.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.