LISTERINE Zero 500 ml

od 107 Kč
Popis produktu   Antiseptická ústní voda Listerine ZERO Mild Mint 500ml bez alkoholu pro komplexní péči o Vaše zuby. Ústní voda je velmi vhodným doplňkem při péči o krásné a zdravé zuby. Napomáhá likvidovat bakterie i v hůře dostupných místech ústní dutiny, jako jsou např. mezizubní prostory. Při pravidelném používání dvakrát denně poskytuje 24 hodinovou ochranu před zubním plakem. Udržuje zdravé dásně a svěží dech. Listerine ZERO cool mint Mild…
Alza.cz
Skladem
159 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: LISTERINE Zero 500 ml
Výrobce: Listerine
Minimální cena: 107 Kč
Maximální cena: 159 Kč
Ušetříte až: 52 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Popis produktu   Antiseptická ústní voda Listerine ZERO Mild Mint 500ml bez alkoholu pro komplexní péči o Vaše zuby. Ústní voda je velmi vhodným doplňkem při péči o krásné a zdravé zuby. Napomáhá likvidovat bakterie i v hůře dostupných místech ústní dutiny, jako jsou např. mezizubní prostory. Při pravidelném používání dvakrát denně poskytuje 24 hodinovou ochranu před zubním plakem. Udržuje zdravé dásně a svěží dech. Listerine ZERO cool mint Mild Mint - excelentní účinky této ústní vody si  oblíbilo již mnoho spokojených zákazníků!   Ústní voda Listerine ZERO cool mint Mild Mint 500 ml   Antiseptická ústní voda s čistou příchutí máty spolehlivě likviduje bakterie. Je klinicky prokázáno, že Listerine ZERO cool mint Mild Mint snižuje zubní plak, ničí bakterie v mezizubním prostoru, udržuje svěží dech. Díky maximální schopnosti proniknout do hůře dostupných míst, je ústní voda doporučována také lidem nosícím fixní rovnátka. Spolehlivě bojuje proti škodlivým bakteriím. Bakterie ničí i v mezizubním prostoru, kam se běžný kartáček nedostane. Redukuje zubní plak a pomáhá předcházet jeho dalšímu vzniku. Chrání před vznikem zánětu dásní a tvorbou zubního kamene. Nahrazuje ztrátu minerálů v důsledku porušení skloviny kyselinami. Obnovuje zeslabenou sklovinu, kde by mohlo dojít ke vzniku zubního kazu. 0% alkoholu. Komplexní ochrana v péči o Vaše zdravé zuby. Zanechává dlouhotrvající svěží dech.   Složení: Aqua, Propylene glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Sodium lauryl sulfate, Eucalyptol, Benzoic acid, Sodium benzoate, Methyl salicylate, Thymol, Sodium saccharin, Sodium fluoride, Menthol, Sucralose, Aroma, CI 42053, Obsahuje fluorid sodný (220 ppm F)   Použití ústní vody Listerine Pravidelně, nejlépe ráno a večer, po každém vyčištění zubů odměřte 20 ml, tj. 4 čajové lžičky ústní vody do skleničky, 30 vteřin důkladně proplachujte v ústech, a poté vyplivněte. Ústní voda Listerine není vhodná pro děti do 12 let.

LISTERINE® ZERO™, ústní voda s jemnější příchutí a bez alkoholu při používání dvakrát denně čistí a chrání pro celkové zdraví ústní dutiny pomocí 6 výhod.

  • omezuje zubní povlak
  • udržuje zdravé dásně
  • obsahuje fluorid pro ochranu před zubním kazem
  • pomáhá chránit před zubním kamenem a udržovat zuby přirozeně bílé
  • ničí bakterie, příčinu zubního povlaku a zánětu dásní
  • poskytuje trvalý pocit svěžího dechu

Použití:

Přípravek je obzvláště účinný při používání ráno a večer po vyčištění zubů. Odměřte 10 ml (2 x 5 ml – 2 plné čajové lžičky) do skleničky, proplachujte prostor kolem zubů a dásní po dobu 60 vteřin a poté vyplivněte.Upozornění:Přípravek není vhodný pro děti do 12 let. Obsahuje alkohol.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.