Listerine Total Care Sensitive 500 ml

Ústní voda Listerine Total Care Sensitive snižuje zubní povlak, chrání před jeho vnikem, ničí bakterie v mezizubním prostoru a udržuje svěží dech. VÝPRODEJ: POSLEDNÍ 1 KS Ústní voda s antiseptickým účinkem. Snižuje zubní plak až o 56% lépe než samotné čištění zubů zubním kartáčkem. Při používání dvakrát denně poskytuje 24 hodinovou ochranu před zubním povlakem. Je klinicky prokázáno, že Listerine Total Care Sensitive: omezuje zubní povlak…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Listerine Total Care Sensitive 500 ml
Výrobce: Listerine
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Ústní voda Listerine Total Care Sensitive snižuje zubní povlak, chrání před jeho vnikem, ničí bakterie v mezizubním prostoru a udržuje svěží dech.

VÝPRODEJ: POSLEDNÍ 1 KS

Ústní voda s antiseptickým účinkem. Snižuje zubní plak až o 56% lépe než samotné čištění zubů zubním kartáčkem. Při používání dvakrát denně poskytuje 24 hodinovou ochranu před zubním povlakem. Je klinicky prokázáno, že Listerine Total Care Sensitive:

  • omezuje zubní povlak
  • udržuje zdravé dásně
  • obsahuje fluorid pro ochranu před zubním kazem
  • pomáhá chránit před zubním kamenem a udržovat zuby přirozeně bílé
  • ničí bakterie, příčinu zubního povlaku a zánětu dásní
  • poskytuje trvalý pocit svěžího dechu

Jak používat:

Každé ráno a večer po vyčištění zubů. Odměřte 20 ml ústní vody a proplachujte prostor okolo zubů a dásní po dobu 30 vteřin a poté vyplivněte.

Je prokázáno, že Listerine® Total Care Sensitive, při používání dvakrát denně čistí celá ústa a zaměřuje se na četné příčiny citlivosti zubů: Vytváří ochranu proti ostré a náhlé bolesti způsobené citlivostí zubů. Posiluje zubní sklovinu i na obtížně dosažitelných místech. Udržuje dásně zdravější a pomáhá zamezit jejich ústupu, aby citlivá místa pod dásní byla lépe chráněna. Ničí bakterie zubního povlaku a udržuje stálý pocit svěžího dechu. Bezpečnostní pokyny Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí.Přípravek není vhodný pro děti do 6 let.Přípravek nepoužívejte, pokud je obal poškozen.Přípravek neřeďte, nepolykejte a nepoužívejte přímo z lahve.Pokud používáte fluorid z jiných zdrojů, poraďte se se svým zubním lékařem.   Listerine ústní voda nyní v nové podobě Total Care Sensitive speciálně vyvinutá pro péči o citlivé zuby. Distributor: NOVAKS international, s. r. o.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.