Lierac Premium sérum pro všechny typy pleti (Regenerating Serum) 30 ml

Luxusní sérum proti vráskám Lierac Premium s velkým množstvím kyseliny hyaluronové (10%). Pomáhá regenerovat buňky, navrací pleti pružnost a vitalitu. Perfektně vypíná kontury obličeje a zpomaluje stárnutí pleti. Redukuje jemné linky i hluboké vrásky.Protivráskové sérum od značky Lierac z řady Premium v sobě skrývá velké množství prospěšných a hydratačních látek. Pomáhá aktivovat buněčné regenerační procesy. Výrazně prodlužuje mladistvý vzhled…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Lierac Premium sérum pro všechny typy pleti (Regenerating Serum) 30 ml
Výrobce: Lierac
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Luxusní sérum proti vráskám Lierac Premium s velkým množstvím kyseliny hyaluronové (10%). Pomáhá regenerovat buňky, navrací pleti pružnost a vitalitu. Perfektně vypíná kontury obličeje a zpomaluje stárnutí pleti. Redukuje jemné linky i hluboké vrásky.Protivráskové sérum od značky Lierac z řady Premium v sobě skrývá velké množství prospěšných a hydratačních látek. Pomáhá aktivovat buněčné regenerační procesy. Výrazně prodlužuje mladistvý vzhled pleti. Vhodné pro všechny typy pleti. 

POUŽITÍ:

Naneste ráno a večer na dokonale vyčištěnou pleť. Polštářky prstů pomalými pohyby nanášejte sérum přes celý obličej a krk.

Lierac Premium, 30 ml, Pleťová séra pro ženy, Pleťové sérum Lierac Premium představuje přípravek s vysokým obsahem účinných látek. Díky tomu poskytuje vaší pleti tu nejluxusnější péči.Vlastnosti:navrací pleti svěžest a mladistvou krásupomáhá odstraňovat příznaky stárnutí pletipomáhá vyhladit vrásky a jemné linkypředchází vzniku vrásekJak používat:Přiměřené množství séra jemně vklepejte konečky prstů do čisté pleti. Aplikujte na tvář, krk i dekolt. Kupte produkt Lierac Premium regenerační sérum pro všechny typy pleti 30ml z kategorie Heureka.cz | Kosmetika a zdraví | Kosmetika | Pleťová kosmetika | Přípravky na vrásky a stárnoucí pleť od výrobce Lierac za cenu 1522 Kč.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.