Lierac Phytolastil gel na strie (Stretch Mark Prevention Gel) 200 ml

Gel proti striím Lierac Phytolastil poskytuje znatelnou prevenci a redukci těžko odstranitelných a nevzhledných strií na prsou, břiše, bocích a stehnech. Má příjemnou nemastnou konzistenci. Vyživuje a hydratuje pokožku, udržuje ji jemnou, pružnou a elastickou. Posiluje a podporuje regeneraci pokožky namáhaných partií a tím napomáhá předcházet vzniku strií. Vodný i v těhotenství. extrakt z břečťanu a přesličky – pomáhá aktivovat biosyntézu…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Lierac Phytolastil gel na strie (Stretch Mark Prevention Gel) 200 ml
Výrobce: Lierac
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Gel proti striím Lierac Phytolastil poskytuje znatelnou prevenci a redukci těžko odstranitelných a nevzhledných strií na prsou, břiše, bocích a stehnech. Má příjemnou nemastnou konzistenci. Vyživuje a hydratuje pokožku, udržuje ji jemnou, pružnou a elastickou. Posiluje a podporuje regeneraci pokožky namáhaných partií a tím napomáhá předcházet vzniku strií. Vodný i v těhotenství.

  • extrakt z břečťanu a přesličky – pomáhá aktivovat biosyntézu kolagenu a elastinových vláken pomocí fibroblastů
POUŽITÍ:

Jemně vmasírujte do pokožky na postižených místech, a to 1x denně. Aby bylo dosaženo co nejlepších výsledků, používejte pravidelně a důsledně.

Lierac Phytolastil, 200 ml, Péče proti striím pro ženy, Přípravek Lierac Phytolastil bojuje proti striím a navrací tak pokožce její původní vzhled.Vlastnosti:příznivě působí proti strií a jizvámhydratuje a vyživuje do hloubkyrychle se vstřebáváchrání pokožku během těhotenstvípomáhá předcházet vzniku striíJak používat:Malé množství přípravku jemně vmasírujte do pokožky na problematických partiích těla. Používejte dle přiloženého návodu.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.