Lierac Les Sensorielles sprchový gel pro všechny typy pokožky (Sensory Water Gel) 150 ml

LIERAC Huile Sensorielle Aux 3 Fleurs obsahuje výtažky z jasmínu, gardénie a kamélie. Tyto tři květinové složky regenerují pokožku a vlasy a zároveň chrání před volnými radikály. Tento přírodní produkt také obsahuje 14% směsi hydratačních olejů, jako jsou lískové ořechy, sladké mandle a argan, některé z nejvíce zvlhčujících ingrediencí, které jsou k dispozici. Tyto oleje společně vytvářejí hedvábné prameny a hladkou pokožku kdekoli na těle nebo…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Lierac Les Sensorielles sprchový gel pro všechny typy pokožky (Sensory Water Gel) 150 ml
Výrobce: Lierac
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

LIERAC Huile Sensorielle Aux 3 Fleurs obsahuje výtažky z jasmínu, gardénie a kamélie. Tyto tři květinové složky regenerují pokožku a vlasy a zároveň chrání před volnými radikály. Tento přírodní produkt také obsahuje 14% směsi hydratačních olejů, jako jsou lískové ořechy, sladké mandle a argan, některé z nejvíce zvlhčujících ingrediencí, které jsou k dispozici. Tyto oleje společně vytvářejí hedvábné prameny a hladkou pokožku kdekoli na těle nebo obličeji. Můžete si dokonce přidat tento produkt do koupele pro relaxační. Lierac olej vyživuje a regeneruje pokožku a vlasy. Olej nemastí a příjemně voní.

POUŽITÍ:

Naneste na pokožku těla či tvář a krouživými pohyby pokožku masírujte. Vetřete do vlhkých vlasů a opláchněte. Můžete aplikovat i do koupele pro relaxaci.

Sprchový gel Lierac Gel Sensoriel Aux 3 Fleurs Blanches je bez mýdla, transparentní gel botanického původu, který se promění ve smyslnou a nádherně vonící pěnu, pro mimořádně jemné čištění, relaxační a zvlhčující účinek. Obsahuje extrakt z bílých květů z jasmínu, gardénie a camélie. Obsah 2% glycerinu zajišťuje dokonalou hydrataci pokožky.

POUŽITÍ:

Naneste na vlhkou pokožku a vlasy, pěnu poté opláchněte.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.