TOP 19
LENA Happy Konvička na písek

od 37 Kč
Velmi kvalitní plastová konvička LENA-hračky, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a distribuci kompletního svého sortimentu do všech zemí celého světa. Firma Lena si dává záležet, aby Vám nabídla opravdu kvalitní a nezávadné hračky. Velmi kvalitní plastová konvička. Délka 14 cm. Cena za 1 ks. Barvu dodáváme dle aktuální skladové zásoby. V případě, že preferujete pouze určitý typ, uveďte prosím tuto skutečnost do poznámky při objednání zboží. Česká…
PECKA HRAČKY
Za dopravu 89 Kč Skladem
57 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: LENA Happy Konvička na písek
Výrobce: Lena
Minimální cena: 37 Kč
Maximální cena: 99 Kč
Ušetříte až: 62 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Velmi kvalitní plastová konvička LENA-hračky, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a distribuci kompletního svého sortimentu do všech zemí celého světa. Firma Lena si dává záležet, aby Vám nabídla opravdu kvalitní a nezávadné hračky. Velmi kvalitní plastová konvička. Délka 14 cm. Cena za 1 ks. Barvu dodáváme dle aktuální skladové zásoby. V případě, že preferujete pouze určitý typ, uveďte prosím tuto skutečnost do poznámky při objednání zboží. Česká společnost LENA-hračky, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a distribuci kompletního svého sortimentu do všech zemí celého světa. Firma Lena si dává záležet, aby Vám nabídla opravdu kvalitní a nezávadné hračky a proto se při jejich výrobě používají pouze nejkvalitnější materiály a zároveň se průběžně ověřuje jejich kvalita. Díky nově postavené výrobní hale, která využívá moderní technologie výroby a může se pochlubit ekologickým provozem, Vám firma Lena může nabídnout výrobky, které úspěšně splňují nejnáročnější testy na ověření kvality.

Lena Konvička 14 cm

Konvička s kropítkem, laděná do zelené, fialové a žluté barvy, je další z kvalitních českých plastových výrobků pro děti na pískoviště.

Vyberte dětem hračky české firmy Lena!

Vhodné pro děti od 2 let Materiál: plast Rozměry balení:13 x 14 x 19 cm Země původu: ČR

Pomoz rodičům na zahradě se zaléváním květin s touto barevnou konvičkou, která je vyrobena z velmi kvalitního plastu. Rozměr 18x15 cm. Vhodné od 24 měsíců.Uvedená cena je za 1 kus zboží. Dětská konvička Lena pro malé zahradníky k zalévání zahrádky.Hurá na pískoviště!!! Aby na něm byla dobrá zábava, nesmí tam chybět hračky na písek.Rozměry dětské hračky (š v h): 19x14x13 cmMateriál: plastHračka vhodná pro děti od 2 let.Cena je uvedena za 1 kus hračky. Technické údaje:Roky 02Obsah balení:Konvička plast 18x15cm 24m+Pokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností. Plastová konvička na zalévání květin se hodí pro každou malou zahradnici. Zasaďte si kytičky a poté je zalévejte, ať hezky rostou. Velikost konvičky je 14 cm Je vhodná pro děti od 2 let Happy Konvička na písek Číslo výrobku: 05730 LENA 'Happy Konvička na písek s protiskluzovým úchopem. Náplň 0,5 l, designováno pro malé dětské ruce od 2 let. Popis výrobku: Rozměr: 130 X 140 X 190 Od 2 let.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.