LEGO The Lord of the Ring pro PC

LEGO The Lord Of The Rings Hra Lego The Lord of the Rings přímo vychází z legendární filmové trilogie Pán prstenů. Kopíruje tak dějové linie dílů Pán prstenů: Společenstvo Prstenu, Pán prstenů: Dvě věže a Pán prstenů: Návrat krále. Hra je vhodná i pro celé rodiny, neboť umožňuje vytvořit páry a za postavičky Lego vyrazit k Hoře osudu, kdy cestou zažijete mnoho nebezpečných situací, budete muset řešit hádanky i bojovat s nebezpečnými soupeři. Na…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: LEGO The Lord of the Ring pro PC
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Typ distribuce:
Datum vydání:
Česká lokalizace:
Ne

Popis produktu

LEGO The Lord Of The Rings

Hra Lego The Lord of the Rings přímo vychází z legendární filmové trilogie Pán prstenů. Kopíruje tak dějové linie dílů Pán prstenů: Společenstvo Prstenu, Pán prstenů: Dvě věže a Pán prstenů: Návrat krále. Hra je vhodná i pro celé rodiny, neboť umožňuje vytvořit páry a za postavičky Lego vyrazit k Hoře osudu, kdy cestou zažijete mnoho nebezpečných situací, budete muset řešit hádanky i bojovat s nebezpečnými soupeři.

Na vlastní kůži tak zažijete příběh Froda Pytlíka a jeho společenstva, se kterým se vydává na riskantní pouť s jasným cílem – zničit Jeden prsten a zachránit Středozem. Cestou překonáte Mlžné hory, prozkoumáte Doly Morie, zabrousíte na Černou bránu Mordoru i se zúčastníte obrovských bitev se skřety, skuruty, Balrogem a dalšími hrozivými nepřáteli.

Samozřejmostí je v podání Lego titulů také humor, jenž si užijete například při řešení rébusů a poznávání kraje. Zahrát si přitom můžete za hobita Froda, hraničáře Aragorna, čaroděje Gandalfa, elfa Legolase, trpaslíka Gimliho, gondorského válečníka Boromira a Frodovi hobití přátele Sama, Smíška a Pipina. Pokud se vám trilogie Pán prstenů líbila, je příběh ztvárněný postavičkami Lego povinností.

Herní série LEGO je jedna z nejoblíbenějších her pro PC, Už se zdálo, že do světa z kostiček tvůrci předělali již všechny filmy. Není tomu tak a posledním čtvrtletí roku 2012 přichází adaptace filmu Pána Prstenů.

Hlavní rysy:

  • LEGO hra vás přenese do trilogie Pána prstenů do všech tří příběhů, od Společenstva prstenu, přes Dvě věže, až po Návrat krále.
  • Ve hře nechybí Mlžné hory, doly v Morii ani Černá bránu do Mordoru.
  • Budete bojovat se skřety Uruk-hai (ted jejich lepšími verzemi) a také s ohnivým Balrogem.
    • Hratelné postavy: Frodo, Aragorn, Gandalf, Legolas, Gimli, Sam, Smíšek a Pipin a samozřejmě Boromir.

Multiplayer: ANO Minimální konfigurace: Zatím neuvedena Doporučený věk: 7 let

Trailer / gameplay ke hře LEGO Lord of the Rings

Překlad nebo vyhledávaná slova hry LEGO Lord of the Rings: LEGO PÁN PRSTENŮ, LEGO LOTR

Vraťte se do Středozemě ve strhujícím dobrodružství LEGO, které si užije celá rodina. Objevte obří otevřený svět Středozemě a zažijte epické bitvy. Vnořte se hlouběji do akce během rozhovorů, které si dobře pamatujete z filmu. Lego hra dle trilogie Pán prstenů pro PC • žánr: dětská/akční/adventura • anglická lokalizace • doporučený věk: 12+ Cena DATART.cz včetně DPH a služeb.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.