Legler Motorická třídící hra Ozubené kolo

Rozměry: 27x9,5x7,5 cmVěk: 2+ Jaký hezký nápad pro hru! Pestře pomalované třídící prvky ze dřeva jsou vzájemně spojeny ozubenými koly. Tak lze kromě citu pro tvary a barvy poprvé zažít a vyzkoušet i svět mechaniky!Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky small foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Legler Motorická třídící hra Ozubené kolo
Výrobce: Legler
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Rozměry: 27x9,5x7,5 cmVěk: 2+ Jaký hezký nápad pro hru! Pestře pomalované třídící prvky ze dřeva jsou vzájemně spojeny ozubenými koly. Tak lze kromě citu pro tvary a barvy poprvé zažít a vyzkoušet i svět mechaniky!Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky small foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky, většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů. Dřevěné hračky small foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin - dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky small foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

Pestře pomalované třídící prvky ze dřeva jsou vzájemně spojeny ozubenými koly. Tak lze kromě citu pro tvary a barvy poprvé zažít a vyzkoušet i svět mechaniky. Po správném složení je možné jediným pohyb všechna tři kola rozpohybovat.

Rozvoj a tipy

Rozvíjí jemnou motoriku, učí pochopit princip ozubených kol a dalších tvarů. Pojmenovávejte barvičky, popř. i použité tvary.

Věk

12m+

Obsah balení
  • 12 dřevěných dílů
  • dřevěný podstavec
Další parametry

Rozměry balení: 27 x 9,5 x 7,5 cm

Materiál: dřevo

Balení: obyčejná kartonová krabička bez potisku

S touto hračkou se dítě učí rozlišovat mezi různými velikostmi, barvami a tvary. Ideální didaktická hra pro nejmenší. Pomáhá rozvíjet jemnou motoriku a prostorové vnímání. Otáčením jednoho ozubeného kola, uvede dítě do pohybu celé soukolí. Obsahuje tři ozubené kola, tři vkládací tvary a základnu. Vyrobeno ze dřeva.   Rozměr: 27x10x7cm. Vhodné pro děti od 1 roku. Barevně malované dřevěné prvky jsou spojeny ozubenými koly. Získejte své první myšlenky o mechanismech a snažte se najít nejlepší kombinaci dřevěných prvků, aby se všechna kola otáčela pohybem pouze jednoho z nich.

Nasouvací motorická hračka ozubená kolečka pro děti od 12 měsíců

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.