LE PETIT OLIVIER Sprchový krém Třešňový květ 500 ml

od 119 Kč
Oblíbený sprchový gel francouzské firmy Le Petit Olivier, který jemně čistí pokožku a zanechává ji příjemně provoněnou květinovou vůní třešňového květu. Obohacen o přírodní extrakt z květů. Výsledkem je sametově jemná pokožka a jemně provoněná.  Sprchový krém neobsahuje mýdlo a je vhodný pro všechny typy pokožky. Použití: Sprchový krém – naneste na vlhkou pokožku, krouživými pohyby vytvořte čistící pěnu a poté důkladně opláchněte. Vyhněte se…
Vibrátory.net
Za dopravu 89 Kč Skladem
185 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: LE PETIT OLIVIER Sprchový krém Třešňový květ 500 ml
Výrobce: Le Petit Olivier
Minimální cena: 119 Kč
Maximální cena: 189 Kč
Ušetříte až: 70 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Oblíbený sprchový gel francouzské firmy Le Petit Olivier, který jemně čistí pokožku a zanechává ji příjemně provoněnou květinovou vůní třešňového květu.

Obohacen o přírodní extrakt z květů.

Výsledkem je sametově jemná pokožka a jemně provoněná.  Sprchový krém neobsahuje mýdlo a je vhodný pro všechny typy pokožky.

Použití: Sprchový krém – naneste na vlhkou pokožku, krouživými pohyby vytvořte čistící pěnu a poté důkladně opláchněte.

Vyhněte se kontaktu s očima, pokud se výrobek dostane očí, důkladně vypláchněte vodou.

Bez parabenů, barviv a fenoxyethanolu. Dermatologicky testováno, pH neutrální.

Vyrobeno ve Francii.

Le Petit Olivier Shower Sprchový krém 500 ml, Nechte se obklopit vůní třešňového květu ve sprchovém krému *Le Petit Olivier Shower Cherry Blossom*. Šetrně smývá z pokožky těla usazené nečistoty a přebytečný maz, současně ji hydratuje a vyživuje. Zanechává ji hebkou a svěží. ### Benefity sprchového krému Shower Cherry Blossom: *jemně čistí pokožku těla*, *zabraňuje jejímu vysušování*, * zanechává pokožku s pocitem pohodlí, * neutrální pH, * bez mýdla, parabenů, barviv a fenoxyethanolu, * dermatologicky testován, * vyroben ne Francii. ### Jak používat hydratační sprchový krém: Naneste sprchový krém *Shower Cherry Blossom* na mokrou pokožku a jemnou masáží vytvořte pěnu. Poté důkladně opláchněte vodou. Sprchový krém pro hydrataci a výživu pokožky již při sprchování . Pečujte o svou pokožku se sprchovým krém francouzské značky Le Petit Olivier. Jistě vás potěší nejen svou jemnou květinovou vůní třešňových květů, ale i vynikajícími učinky. Díky neutrálnímu PH vaši pokožku zanechá jemnou, svěží a čistou a navíc je zcela bez mýdla, parabenů a barviv. Vyberte si svou vůni z řady sprchových krémů Le Petit Olivier! Sprchový krém francouzské kvalityDermatologicky testovánoNeutrální PH pro vaši pokožkuZcela bez mýdla, parabenu, barviv a fenoxyethanoluPříjemná květinová vůně třešňových květůObohaceno přírodním extraktem z květůVyrobeno ve FranciiNetestováno na zvířatech Sprchový krém jemně čistí pokožku, která je hebká, svěží a příjemně voňavá. Krém je obohacen o přírodní extrakt z květů.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.