Lavera Hair PRO Gloss&Bounce Shampoo 250 ml

Lavera Šampon Gloss & Bounce 250ml Jemný vlasový šampón Gloss & Bounce od Lavera zajistí Vašim vlasům fascinující hebkost a lesk. Díky slézu, avokáda a perlovému extraktu dodá matným vlasům potřebné živiny a krásný přirozený lesk. Vlasy budou vyživené, ale nebudou těžké a zplihlé. Zajistí Vám lehký pocit z vlasů a dokonalou hydrataci. Nová řada lavera Hair PRO obsahuje speciálně vyvinutý komplex pečujících látek bohatých na proteiny. Takzvaný…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Mohlo by vás také zajímat

Šampony LAVERA Nejlevnější Šampony

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Lavera Hair PRO Gloss&Bounce Shampoo 250 ml
Výrobce: LAVERA
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Lavera Šampon Gloss & Bounce 250ml

Jemný vlasový šampón Gloss & Bounce od Lavera zajistí Vašim vlasům fascinující hebkost a lesk. Díky slézu, avokáda a perlovému extraktu dodá matným vlasům potřebné živiny a krásný přirozený lesk. Vlasy budou vyživené, ale nebudou těžké a zplihlé. Zajistí Vám lehký pocit z vlasů a dokonalou hydrataci. Nová řada lavera Hair PRO obsahuje speciálně vyvinutý komplex pečujících látek bohatých na proteiny. Takzvaný Čtyř-složkový komplex z bio mandlí, ovsa, rýže a sóji spolu s dalšími ingrediencemi dodávají vlasům zdraví a lesk. Nové výrobky řady Hair PRO odpovídají nejvyšším kritériím v rámci přírodní kosmetiky.

Bio Avokádový extrakt navíc poskytuje vydatnou porci hydratace. Veškeré nečistoty odstraní jemné mycí substance získané extrakcí z Cukrové třtiny a kokosových plodů. Během procesu mytí se na vlasu vytváří ochranná vrstva a vlas se tak posílí díky obsaženému Keratinu. Šampon je navíc obohacen o hydratační látky, které usnadňují rozčesávání a působí antistaticky.

Vhodné pro: všechny typy vlasů, pro lesk a hebkost vlasů

Certifikáty: NATRUE

Použití: Naneste šampon na mokré vlasy, masírujte do vytvoření pěny, opláchněte vodou, opakujte podle potřeby. 

tip: kombinujte s kondicionérem stejné produktové řady.

Složení: Water (Aqua), Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Betaine, Sea Salt (Maris Sal), Alcohol*, Centaurea Cyanus Flower Extract*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract*, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract*, Oryza Sativa (Rice) Extract*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract*, Avena Sativa (Oat) Straw Extract*, Glycine Soja (Soybean) Germ Extract*, Melia Azadirachta Leaf Extract*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water*, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Water*, Sapindus Trifoliatus Fruit Extract, Lactobacillus Ferment, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, PCA Glyceryl Oleate, Sodium Phytate, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citral*, Geraniol*, Citronellol** ingredients from certified organic agriculture* natural essential oils

Množství: 250ml

Výrobce: Lavera (Německo)

Přírodní kosmetika Lavera byla založena roku 1987 jako rodinný podnik na malém statku poblíž Hannoveru s cílem vyrábět 100% přírodní kosmetiku. Dnes má přes tři sta zaměstnanců a patří mezi čtyři nejvýznamnější výrobce přírodní kosmetiky na světě.

Přírodní kosmetika Lavera nikdy nedělala kompromisy v kvalitě. 100% přírodní ingredience a účinné kombinace bylin jsou základem jejího složení. Kromě certifikátu BDIH, BIO či NATRUE, zaručující kvalitu a přírodnost výrobku i všech použitých ingrediencí, se Lavera pyšní mnoha oceněními mezinárodních porot či nejlepšími hodnoceními v eko testech.

http://www.lavera.de/

 

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.