Lasting LUCAS 5656 triko

Lucas od české značky Lasting je pánské funkční triko s krátkým rukávem a potiskem na hrudi. Na jeho výrobu byla použita nejkva­litnější autralská Meri­no vlna. Kvalitní funkční triko s krátkým rukávem Lucas od značky Lasting je vyrobeno z nejjemnější au­stralské Meri­no vlny, která má špičkové funkční vlastnosti. Díky atraktivnímu designu s nápaditým potiskem na hrudi je vhodné nejen na sportovní aktivity, ale i na běžné nošení.  Hlavní…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Lasting LUCAS 5656 triko
Výrobce: Lasting
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Lucas od české značky Lasting je pánské funkční triko s krátkým rukávem a potiskem na hrudi. Na jeho výrobu byla použita nejkva­litnější autralská Meri­no vlna. Kvalitní funkční triko s krátkým rukávem Lucas od značky Lasting je vyrobeno z nejjemnější au­stralské Meri­no vlny, která má špičkové funkční vlastnosti. Díky atraktivnímu designu s nápaditým potiskem na hrudi je vhodné nejen na sportovní aktivity, ale i na běžné nošení.  Hlavní přednosti funkčního trika Lasting Lucas: výborný materiál z australské Merino vlny nezapáchá ani při dlouhodobém nošení všestranné sportovní a volnočasové nošení pocit sucha i při té nejnáročnější aktivitě vynikající odvod vlhkosti ploché švy a perfektní zpracování úpletu zajišťuje ideální pohyblivost lehké, prodyšné a funkční Velikostní tabulka  Pravidla pro ošetření výrobků z Merino vlny Představení Lasting výrobků z Merino vlny (eng):

LUCAS pánské vlněné triko, jednovrstvý úplet. Triko 160g je vyrobeno z nejkvalitnější australské Merino vlny.Složení: 100 % merino vlna , 16mc, 160g/m2.

Gramáž: Light 160g pánské

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.