Langenscheidt Idiomatische Redewendungen von A - Z - A. Herzog

Cvičebnice Idiomatische Redewendugen von A - Z obsahuje 600 slovních obratů všedního dne včetně příkladů použití. Pomocí této cvičebnice si můžete osvojit typické slovní obraty jako samostudiem, tak je možné použít tuto cvičebnici jako doplněk ve výuce. Cvičebnice Idiomatische Redewendungen von A - Z 600 idiomatických obratů pro samostatnou práci i pro uplatnění ve výuce. Cvičebnice obsahuje 600 idiomatických obratů z běžného života. Každý…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Langenscheidt Idiomatische Redewendungen von A - Z - A. Herzog
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Cvičebnice Idiomatische Redewendugen von A - Z obsahuje 600 slovních obratů všedního dne včetně příkladů použití. Pomocí této cvičebnice si můžete osvojit typické slovní obraty jako samostudiem, tak je možné použít tuto cvičebnici jako doplněk ve výuce.

Cvičebnice Idiomatische Redewendungen von A - Z 600 idiomatických obratů pro samostatnou práci i pro uplatnění ve výuce.

  • Cvičebnice obsahuje 600 idiomatických obratů z běžného života.
  • Každý obrat je doplněn vysvětlením významu, stilistickým vysvětlením a příkladovou větou.
  • Přibližně 50 stran knihy je věnováno procvičování idiomatických obratů. Různorodá cvičení Vám pomohou ověřit si, zda jste si zapamatovali idiomatické obraty první části.
  • Součástí knihy je také klíč k řešení.
Eine Auswahl von 600 sprichwörtlichen Redensarten, die in der Alltagssprache eine wichtige Rolle spielen. Eine Erläuterung des Begriffsinhalts, die Kennzeichnung der entsprechenden Stilschicht sowie ein Textbeispiel sind zugeordnet.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.