Lamps Playgro - Usínací lampička medvídek s projektorem-růžový

od 379 Kč
Hračka pro nejmenší pro holky, vhodné od narození . S růžovou lampičkou od Playgro bude vaše ratolest klidně usínat a mít sladké sny po celou noc. Lampička ve tvaru roztomilého medvídka je totiž zároveň i projektorem, který po aktivaci začne na stěny po dobu 30 minut promítat hvězdičky a medvědí tlapky. U této usínací lampičky můžete volit jednu ze tří různých barev projekce nebo nastavit střídání barev. Lampička Playgro je určena pro postavení…
Wikyhracky.cz
Skladem
399 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Lamps Playgro - Usínací lampička medvídek s projektorem-růžový
Výrobce: Lamps
Minimální cena: 379 Kč
Maximální cena: 399 Kč
Ušetříte až: 20 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Hračka pro nejmenší pro holky, vhodné od narození . S růžovou lampičkou od Playgro bude vaše ratolest klidně usínat a mít sladké sny po celou noc. Lampička ve tvaru roztomilého medvídka je totiž zároveň i projektorem, který po aktivaci začne na stěny po dobu 30 minut promítat hvězdičky a medvědí tlapky. U této usínací lampičky můžete volit jednu ze tří různých barev projekce nebo nastavit střídání barev. Lampička Playgro je určena pro postavení na skříňku nebo poličku. Lampička s projektorem funguje na 3 AAA 1,5V baterie, které jsou součástí balení. Usínací lampičku s projektorem Playgro růžový medvídek si zamilují všechny holčičky už od narození.  Klíčové vlastnosti usínací lampičky Playgro - růžový medvídek s projektoremS růžovou lampičkou od Playgro bude vaše ratolest klidně usínatRoztomilý medvídek je zároveň projektoremPo aktivaci začne lampička na stěny promítat hvězdičky a medvědí tlapkyMůžete si vybrat ze 3 různých barev projekce nebo střídání barevMedvídka Playgro pohodlně pos

  • Projektor a noční lampička v jednom
  • 30 minut projekce hvězdiček a ťapiček v několika barvách
  • Rozměry 10 x 11.5 x 12.5cm
  • Baterie jsou vloženy: 3xAAA
  • Čištění: Otírejte navlhčeným hadříkem
  • Návod ke stažení: 0186422 - Playgro - Usínací lampička medvídek s projektorem - růžový

Medvídek je projektor noční oblohy a nebo jako uklidňující noční lampička. Něžná pomůcka k usínání 2 v 1. Můžete si vybrat konkrétní barvu projekce a nebo nastavit střídání barev a sledovat jak rozkošný medvídek tiše svítí v dětském pokoji.

Projekce trvá cca 30 minut, pak se automaticky vypne. Noční medvídek pomáhá rozvíjet koordinaci a vizuální vývoj a pomáhá miminku uklidnit se a v klidu usnout.

Projektor a noční lampička v jednom 30 minut projekce hvězdiček a ťapiček v několika barvách Rozměry 10 x 11.5 x 12.5cm Baterie jsou vloženy: 3xAAA Čištění: Otírejte navlhčeným hadříkem Návod ke stažení: 0186422 - Playgro - Usínací lampička medvídek s projektorem - růžový Medvídek je projektor noční oblohy a nebo jako uklidňující noční lampička. Něžná pomůcka k usínání 2 v 1. Můžete si vybrat konkrétní barvu projekce a nebo nastavit střídání barev a sledovat jak rozkošný medvídek tiše svítí v dětském pokoji. Projekce trvá cca 30 minut, pak se automaticky vypne. Noční medvídek pomáhá rozvíjet koordinaci a vizuální vývoj a pomáhá miminku uklidnit se a v klidu usnout.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.