L'ORÉAL PROFESSIONNEL ĽORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Wild Stylers 60s Babe Savage Panache 250 ml

Sprej na vlasy pro ženy, účinek: lesk vlasů a objem vlasů, pro barvené, jemné, mastné, normální, poškozené, suché, vlnité a kudrnaté, nepoddajné a krepaté a stárnoucí a šedivějící vlasy, . Získejte dokonalý objem jako ze šedesátých let díky unikátnímu vlasovému spreji od předního výrobce L´OREAL. Revoluční pudrový sprej s ultra suchým efektem dodá vzdušnost a texturu i velmi jemným a nepoddajným vlasům. Díky intenzivní koncentraci pudru poskytne…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: L'ORÉAL PROFESSIONNEL ĽORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Wild Stylers 60s Babe Savage Panache 250 ml
Výrobce: Loreal
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Sprej na vlasy pro ženy, účinek: lesk vlasů a objem vlasů, pro barvené, jemné, mastné, normální, poškozené, suché, vlnité a kudrnaté, nepoddajné a krepaté a stárnoucí a šedivějící vlasy, . Získejte dokonalý objem jako ze šedesátých let díky unikátnímu vlasovému spreji od předního výrobce L´OREAL. Revoluční pudrový sprej s ultra suchým efektem dodá vzdušnost a texturu i velmi jemným a nepoddajným vlasům. Díky intenzivní koncentraci pudru poskytne lak vlasům trojitou difúzi a obohatí je o ohromující objem. Sprej zajistí viditelný efekt vlasům všech délek. Suchého vzhledu se nemusíte obávat, po aplikaci zůstane jejich přirozený lesk zachován. Lak aplikujte na kořínky vlasů z dostatečné vzdálenosti po jednotlivých sekcích. Následně vlasy opatrně učešte a dotvarujte. Klíčové vlastnosti spreje na vlasy ĽORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Wild Stylers 60s Babe Savage PanacheSprej na vlasy nabízí ohromující objem jako ze šedesátých letKosmetický přípravek ĽORÉAL PROFESSIONNEL je vh L´Oréal PROFESSIONNEL - Tecni.Art - Wild Stylers 60´s BaBe - Savage Panache 250ml * Objemový lak na vlasy v podobě pudrového spreje se suchým efektem pro bezmeznou texturu * Obsahuje pudrové částice pro suchý výsledek * Má trojitý rozprašovač * Dodává vlasům objem a hebkost * Stupeň fixace: 4 z 6 * Použití: důkladně protřepejte před použitím a mezi aplikacemi, naneste na suché vlasy tam kde je chcete nadzvednout a přidat texturu * TIP: pro vytvoření jedinečného objemu od kořínků, aplikujte ke konečkům a poté jednotlivé prameny vlasů natupírujte * Tecni Art Wild Stylers Savage Panache - Texturizační práškový sprej - texturizační práškový sprej je určený pro extrémní objem a texturu vlasů - je pro všechny typy vlasů a díky jeho pudrové konzistenci pomáhá dosáhnout ohromujícího objemu - pro všechny typy vlasů - sprej určený pro objem - snadná aplikace Použití: Protřepejte sprej a rovnoměrně ho naneste ke kořínkům vlhkých vlasů, podle potřeby vyfoukejte. Lze nanášet i na suché vlasy pro větší objem. L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers, 250 ml, Objemové spreje pro ženy, Lak na vlasy L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers zafixuje váš účes po dlouhou dobu a zajistí tak maximální kontrolu nad vašimi vlasy.Vlastnosti:vlasy se nemastízachová pružnost a nezatěžuje vlasyzvyšuje přirozený lesk vlasůJak používat:Nastříkejte na suché vlasy ze vzdálenosti 30 cm.

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Laky na vlasy značky L´Oréal Professionnel z kolekce Tecni.Art byly vytvořeny speciálně pro ženy mající všechny typy vlasů. Tento kadeřnický zázrak má objem 250 ml.

BONUS: Zdarma ke stažení slevová knížka + e-magazín Brastymag

Kvalitní kosmetika pro každého.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.