L'ORÉAL PROFESSIONNEL ĽORÉAL PROFESSIONNEL Homme Strong 150 ml

Gel na vlasy pro muže, pro normální vlasy, pro suché vlasy, pro vlnité a kudrnaté vlasy, pro barvené vlasy, pro poškozené vlasy, pro jemné vlasy, pro jemné a nepoddajné vlasy, pro stárnoucí a šedivějící vlasy, silná fixace . Pánský gel LOREAL PROFESSIONEL Strong je skvělý pomocník při tvarování účesů všude tam, kde je zapotřebí silné fixace. Dodává vlasům strukturu a maximálně je zafixuje do požadovaného tvaru. Díky svému speciálnímu složení…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: L'ORÉAL PROFESSIONNEL ĽORÉAL PROFESSIONNEL Homme Strong 150 ml
Výrobce: Loreal
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Gel na vlasy pro muže, pro normální vlasy, pro suché vlasy, pro vlnité a kudrnaté vlasy, pro barvené vlasy, pro poškozené vlasy, pro jemné vlasy, pro jemné a nepoddajné vlasy, pro stárnoucí a šedivějící vlasy, silná fixace . Pánský gel LOREAL PROFESSIONEL Strong je skvělý pomocník při tvarování účesů všude tam, kde je zapotřebí silné fixace. Dodává vlasům strukturu a maximálně je zafixuje do požadovaného tvaru. Díky svému speciálnímu složení vlasy zároveň vyživuje a ošetřuje. Má dlouhotrvající účinek a po jeho použití se vlasy přirozeně lesknou a mají zdravý vzhled. Gel má příjemnou, svěží, pánskou vůni.Použití:Aplikujte nejlépe do suchých vlasů. Rozetřete si gel v dlaních a naneste rovnoměrně do vlasů, nebo upravte jednotlivé prameny do požadovaného tvaru. Podle potřeby opakujte aplikaci pro dodatečnou úpravu účesu.Objem:150 mlStylingový gel na vlasy s maximální fixací (stupeň 6) umožňuje tvarovat a strukturovat účes na dlouhou dobu. Výsledek působí přirozeně. Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): Výška (cm): Šířka (cm): Hloubka (cm): Rozměry balení: Hmotnost (kg): 0.300 Výška (cm): 15.00 Šířka (cm): 5.00 Hloubka (cm): 7.00 EAN: 3474630161610 Záruční doba: 24 měsíců Loreal Professionnel je profesionální řada k péči o vaše vlasy. Vlasy jako od kadeřnice již nejsou pouhým snem. Stačí použít tyto skvělé kvalitní přípravky. L’Oréal Professionnel Homme 6 Force Strong, 150 ml, Styling pro muže, Gel na vlasy L’Oréal Professionnel Homme 6 Force Strong zajistí požadovaný tvar účesu přesně podle vašich představ.Vlastnosti:zafixuje účes v požadovaném tvaruposkytuje extra silné zpevněnídodává účesu texturu a tvarJak používat:Naneste malé množství přípravku na vlhké nebo suché vlasy a upravte do požadovaného tvaru.

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Tvarující pasty, krémy a hlíny na vlasy značky L´Oréal Professionnel z kolekce Homme byly vytvořeny pro všechny typy vlasů speciálně pro muže. Tento kadeřnický zázrak má objem 150 ml.

Až 80 % sleva na stovky výrobků! Black Friday je tady!

Kvalitní kosmetika pro každého.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.