Ksix chytrá žárovka SmartLED, 9W, 806lm, A60, E27, CCT

Odstín bílé pro každý okamžik Ještě nikdy nebylo bílé světlo v tolika variantách. Díky různým odstínům bílého světla CCT máte to správné světlo pro každý okamžik dne. Získejte to nejlepší chladné jasné světlo, které vás probudí, a měkké světlo, které vás po kanceláři uvolní. Protože péče o své zdraví začíná osvětlením. Ovládejte světlo ze svého mobilního telefonu Zapněte a vypněte světlo, regulujte výkon a dokonce naprogramujte…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Mohlo by vás také zajímat

Žárovky Ksix Nejlevnější Žárovky

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Ksix chytrá žárovka SmartLED, 9W, 806lm, A60, E27, CCT
Výrobce: Ksix
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Odstín bílé pro každý okamžik

Ještě nikdy nebylo bílé světlo v tolika variantách. Díky různým odstínům bílého světla CCT máte to správné světlo pro každý okamžik dne.

Získejte to nejlepší chladné jasné světlo, které vás probudí, a měkké světlo, které vás po kanceláři uvolní. Protože péče o své zdraví začíná osvětlením.

Ovládejte světlo ze svého mobilního telefonu

Zapněte a vypněte světlo, regulujte výkon a dokonce naprogramujte hodiny světla ve vaší domácnosti z vašeho smartphonu, abyste ušetřili energii. 

To vše z pohodlí aplikace, díky které je ovládání vašeho domácího osvětlení snadné a zábavné. K dispozici pro zařízení Android a Apple.

Vytvořte si vlastní scénář

Díky všestrannosti této LED žárovky se bude perfektně hodit kamkoli: obývací pokoj jídelna kuchyň koupelna... 

Navíc ze samotné aplikace si můžete vybrat různé scénické režimy, které se přizpůsobí aktivitě, kterou právě děláte: čtení práce na večírku...

Budiž světlo!

WiFi chytré žárovky SmartLED připojení velmi usnadní ovládání osvětlení jednoduše hlasem. Jeho kompatibilita s hlasovými asistenty, jako je Alexa Siri a Google Home, vám umožní ovládat světlo z jakékoli místnosti ve vaší domácnosti.

Velmi snadné použití i instalace

A60 formát a patice E27 z ní dělají jeden z nejuniverzálnějších dostupných modelů žárovek. Jednoduše zašroubujte žárovku do základny a je to! Jakmile je připojen k síti, můžete jej synchronizovat přímo s aplikací.

 

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.