TOP 34
Koopman CUISINE - stojánek na příbory

od 129 Kč
Kontejner na příbory, kovová rukojeť, černá. K udržení pořádek a pořádek, k ochraně před vnějšími faktory nebo k přepravě nabízíme širokou škálu praktických skladovacích produktů a organizací, které zlepšují každodenní život. Projděte si celou řadu kontejnerů dostupných v našem obchodě a vyberte si ty, které jsou pro vás obzvláště užitečné. Nádoba na příbory je praktickým designem populární a ceněné značky EH Excellent Houseware. Firma se…
Eoshop.cz
Za dopravu 99 Kč Neznámá dodací lhůta
129 Kč
Za dopravu 99 Kč Neznámá dodací lhůta
129 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Koopman CUISINE - stojánek na příbory
Výrobce: Koopman
Minimální cena: 129 Kč
Maximální cena: 219 Kč
Ušetříte až: 90 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Kontejner na příbory, kovová rukojeť, černá. K udržení pořádek a pořádek, k ochraně před vnějšími faktory nebo k přepravě nabízíme širokou škálu praktických skladovacích produktů a organizací, které zlepšují každodenní život. Projděte si celou řadu kontejnerů dostupných v našem obchodě a vyberte si ty, které jsou pro vás obzvláště užitečné.

Nádoba na příbory je praktickým designem populární a ceněné značky EH Excellent Houseware. Firma se specializuje především na výrobu moderního a módního vybavení a interiérových dekorací. Nádoba na příbory je vyrobena z odolného a odolného kovu. Díky tomu se organizátor snadno čistí, a proto je hygienický a po celá léta. Prostor na bocích a rošt na dně umožňují, aby se umyté příbory snadno odkapaly z vody a rychle uschly .

Rozměry výrobku: 10 x 10 x 16 cm jsou univerzální a vhodné pro každodenní použití při mytí nádobí po jídle. Jednoduchý a minimalistický design se ukáže v každém interiéru, bez ohledu na uspořádání a styl, takže bude vypadat dobře po dlouhou dobu.

Vlastnosti produktu:

  • Nádoba na příbory,
  • vyrobená z odolného a odolného kovu,
  • umožňuje každodenní mytí a sušení příborů po jídle,
  • EH Excellent Houseware.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.