KEY Publishing Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potra...
Nejprodávanější knihy
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Publikace: Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin - ;kolektiv. Autenticita potravin, metody detekce falšování, obecné trendy ve falšování potravin a potravních doplňků jsou témata nepochybně aktuální jak pro odborníky, tak pro laickou veřejnost. Jedním z cílů projektu financovaného Národní agenturou pro Zemědělský výzkum bylo kromě vyhledávání aktuálních problémů v oblasti autenticity potravin a potravních doplňků také šířit informace a přispět ke zvyšování odborných kompetencí kontrolní sféry a zejména také zlepšit orientaci spotřebitelů. Poučený a znalý zákazník se nenechá tak snadno oklamat a společně s poctivými výrobci, dovozci a prodejci může napomoci k dalšímu zlepšování autenticity a kvality potravin a potravních doplňků na tuzemském trhu. Řešitelský tým projektu se proto rozhodl připravit soubor příspěvků, které budou alespoň z větší části poutavé a srozumitelné i pro širší okruh čtenářů. Publikace: Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin - ;kolektiv. Autor knihy Helena Čížková, Vydavatelstvo Key publishing, Kniha,2011