KAUFMANN Disney Winnie the Pooh cestovní polštářek

od 293 Kč
Praktický polštářek do auta, který drží hlavičku dítěte ve správné poloze a zabraňuje naklánění do stran. Zajistí tak pohodlí Vašeho dítěte při cestování autem nebo v kočárku. Uvolňuje krční svaly během dlouhé cesty a poskytuje pohodlný spánek v autosedačce. Vyroben z měkkého a pohodlného materiálu. Rozměry cca 24x19 cm. Licenční produkt.    Dětský cestovní polštářek ve tvaru podkovy vašemu dítěti zpříjemní dlouhé cesty a drží hlavičku vašeho…
Penzo.cz
Za dopravu 99 Kč 5 dní
327 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: KAUFMANN Disney Winnie the Pooh cestovní polštářek
Výrobce: Kaufmann
Minimální cena: 293 Kč
Maximální cena: 389 Kč
Ušetříte až: 96 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Praktický polštářek do auta, který drží hlavičku dítěte ve správné poloze a zabraňuje naklánění do stran. Zajistí tak pohodlí Vašeho dítěte při cestování autem nebo v kočárku. Uvolňuje krční svaly během dlouhé cesty a poskytuje pohodlný spánek v autosedačce. Vyroben z měkkého a pohodlného materiálu. Rozměry cca 24x19 cm. Licenční produkt.   

Dětský cestovní polštářek ve tvaru podkovy vašemu dítěti zpříjemní dlouhé cesty a drží hlavičku vašeho dítěte v poloze, aby nepadala. Polštářek můžete vaužít na cestách autem nebo třeba i kočárkem. 

Rozměry cca 24x19 cm.

Dopřejte pohodlí a bezpečí Vašim dětem při cestování! Hladký, jemný polštářek pro pohodlné a bezpečné cestování a spánek během cesty.

Praktický polštářek do auta s motivem Ledového království pro malé princezny

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.