Kasa FIK Licence Multi IČO doživotní

Licence MultiIČO rozšiřuje stávající prostředí pokladny (ať už ve verzi Klasik nebo Plus) o možnost vytvoření nových unikátních pokladen na stejném zařízení. Příkladem může být například kadeřnický salón, kde podnikají 4 kadeřnice, ale každá samostatně. Navíc jsou většinu času přítomné jen dvě. Bez licence MultiIČO by byly nuceny pořídit si například 4 samostatné pokladny Orange, naproti s upgradem na MultiIČO jim stačí zmiňovaný Orange pouze…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Nejprodávanější Účetní a ekonomický software

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Kasa FIK Licence Multi IČO doživotní
Výrobce: Kasa FIK
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Licence MultiIČO rozšiřuje stávající prostředí pokladny (ať už ve verzi Klasik nebo Plus) o možnost vytvoření nových unikátních pokladen na stejném zařízení. Příkladem může být například kadeřnický salón, kde podnikají 4 kadeřnice, ale každá samostatně. Navíc jsou většinu času přítomné jen dvě. Bez licence MultiIČO by byly nuceny pořídit si například 4 samostatné pokladny Orange, naproti s upgradem na MultiIČO jim stačí zmiňovaný Orange pouze jeden. Přičemž každá vytvořená pokladna se chová naprosto samostaně a nezávisle na zbylých.

I když je v úvodu napsáno, že lze vytvořit až deset účtů, pro reálný provoz se doporučuje nepoužívat více jak 5 účtů (čim vyšší očet pokladen, tím vyšší nárok na výpočetní paměť zařízení a tím delší doba odezvy pokladny). MultiIČO se dá aktivovat pouze na stávající licenci Klasik nebo Plus, následně se vytvoří pokladna/y s totožnou licencí.

Stejným způsobem pracuje i pro eRecept, kde lze také vytvořit vícero ordinací nebo přihlášení pro více doktorů

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.