Karel Kopec: Zelenina ve výživě člověka
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Zelenina proti civilizačním chorobám - paleta živin, chutí a vůní - jakost čerstvé a konzervované zeleniny. Stručný popis knihy Zelenina ve výživě člověka: Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. GRADA - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 168 str. - ISBN: 978-80-247-2845-2 - Kniha Karel KopecGRADA 2010Kniha, čeština, 168 stran