KAI Nakiri nůž na zeleninu 165 mm
Nejprodávanější pánve
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Nová profesionální řada KAI WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpracovaná a cenově dostupná řada pro ty co chtějí pracovat s tím nejlepším co je na trhu. U produktů firmy KAI se vám nestane, že platíte za image značky, ale za dokonalé zpracování a maximální funkčnost. Dokud jejich nože nezkusíte, neuvěříte jaký je to rozdíl. Vroubkované nože na pečivo mají patentované ostří a jsou neuvěřitelně ostré. Čepel z japonské, vysoce uhlíkové oceli DAIDO1K6 s tvrdostí HRC 58+/-1. Vhodný pro každodenní práci, velmi oblíbený nůž, vhodný i pro profesionální použití.Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.Nová profesionální řada WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpracovaná a cenově dostupná řad Špičkový nůž na zeleninu od společnosti KAI. Společnost KAI založil V roce 1908 Seijiro Endo, dědeček jejího současného prezidenta. Společnost uvedla na trh své první čepele v roce 1932 a rychle se dostala do vedoucí pozice v oblasti vývoje a výroby těch nejkvalitnějších nožů pro všechny účely. V dnešní době je společnost KAI v Japonsku č. 1 na trhu s noži a čepelemi. Její produkty jsou již po celém světě známy svou špičkovou kvalitou. Cena DATART.cz včetně DPH a služeb.