KAI DM-0702
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
- typ nože: Santoku nůž - délka ostří: 180 mm - délka rukojeti: 122 mm - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32-vrstvá damascenská ocel s jádrem VG-MAX - materiál rukojeti: černé laminované dřevo Pakka - EAN: 4901601556612 - vyrobeno v Japonsku Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. SHUN CLASSIC - Jedná se o celosvětově známou a nejvíce rozšířenou řadu japonských nožů KAI. Díky tomu v ní najdete největší nabídku velikostí a tvarů ostří. Je jich bezmála 30 typů. Čepele nožů SHUN jsou vyrobeny z nerezové 32-vrstvé damaškové oceli. Vnitřní vrstva je vyrobena z oceli VG-MAX. Tato ocel je vysoce odolná vůči korozi a velmi tvrdá 61±1 HRC (1,0% uhlíku, 1,5% kobaltu). Dá se prakticky říci, že nůž drží trvale ostrý. Každý nůž ze série SHUN je ručně leštěn. Elegantní vzhled této japonské klasiky je doladěn černou rukojetí vyrobené z laminovaného dřeva Pakka a zakončením ocelovou nerezovou záštitou. Každý nůž je balený v dárkové krabičce. Každý nůž SHUN je umělecký kus. VIDEO - použití nože SANTOKU: Produktové vlastnosti: Typ: Typ: Nůž Vlastnosti: Nerez: ano Všeobecné: Barva: stříbrná / černá Materiál čepele: Ocel Materiál rukojeti: dřevo Délka (cm): 30,8
Recenze
Nejoblíbenější výrobci
- Kuchyňské nože TESCOMA
- Kuchyňské nože Wüsthof
- Kuchyňské nože KDS
- Kuchyňské nože Berlinger Haus
- Kuchyňské nože Fiskars
- Kuchyňské nože CS Solingen
- Kuchyňské nože Güde Solingen
- Kuchyňské nože ZWILLING
- Kuchyňské nože Banquet
- Kuchyňské nože VICTORINOX SWISS ARMY
- Kuchyňské nože WMF
- Kuchyňské nože ORION
- Kuchyňské nože Böker
- Kuchyňské nože Lamart