TOP 6
K2 turbo K2 DIESEL 50 ml - aditivum do paliva

od 47 Kč
Aditivum do nafty. Vysoce efektivní aditivum do nafty využívané profesionály. Dokonale čistí i ty nejšpinavější trysky a znatelně tak snižuje spotřebu paliva a emise toxických výfukových plynů. Obnovuje původní výkon a prodlužuje životnost motoru. Revoluční výrobek do dieselových motorů pro profesionály. Už při prvním použití dokonale vyčistí i silně znečistěné trysky, čím výrazně snižuje spotřebu paliva, emise černého dýmu, obnovuje plný výkon,…
Pemarkt
Za dopravu 99 Kč Skladem
47 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: K2 turbo K2 DIESEL 50 ml - aditivum do paliva
Výrobce: K2 turbo
Minimální cena: 47 Kč
Maximální cena: 103 Kč
Ušetříte až: 56 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Aditivum do nafty. Vysoce efektivní aditivum do nafty využívané profesionály. Dokonale čistí i ty nejšpinavější trysky a znatelně tak snižuje spotřebu paliva a emise toxických výfukových plynů. Obnovuje původní výkon a prodlužuje životnost motoru.

Revoluční výrobek do dieselových motorů pro profesionály. Už při prvním použití dokonale vyčistí i silně znečistěné trysky, čím výrazně snižuje spotřebu paliva, emise černého dýmu, obnovuje plný výkon, ulehčuje náběh a prodlužuje životnost motoru.

Maže palivové čerpadlo. Snižuje růst mikroorganismů. Chrání palivovou soustavu před korozí. Pravidelné použití ušetří velké výdaje na opravu čerpadla nebo vstřikování paliva.

Návod na použití: Lahvička vystačí na 40 až 80 litrů nafty. V případě silně znečistěných trysek je možné činnost opakovat. Pro dosažení maximálního efektu se doporučuje systematické používání výrobku.

Hlavní parametry aditiva do nafty:

  • čistí celý palivový systém v naftových motorech
  • prodlužuje životnost motoru
  • obnovuje výkon motoru

Objem: 50 ml 

Aditivum - čistič palivové soustavy, na zimní a letní sezónu, určení nafta, motor diesel, objem 50 ml .  Udělejte pro svého miláčka něco víc, než je mytí a leštění. Dopřejte mu čistší útroby vstřikovací a palivové soustavy. Profesionální aditivum do paliva K2 Diesel je určen pro naftové motory a už při prvním použití začne aktivně působit na dané části.Hravě vyčistí silně znečištěné trysky, což se kladně odrazí především na spotřebě, zvýšení výkonu a na celkové životnosti motoru. Navíc ulehčuje jeho náběh, takže i chod bude rovnoměrný a hladký. Při pravidelném používání se vám odvděčí i palivové čerpadlo, kterému přispívá rovnoměrným promazáváním. Můžete se tak vyhnout nepříjemným výdajům na jeho opravu, které nejsou zrovna nejmenší. Tento skvělý přípravek chrání celou palivovou soustavu od nádrže až k motoru před korozí a snižuje růst nežádoucích mikroorganismů. Pokud chcete svému auto dopřát něco výjimečného a chránit ho před negativními vlivy paliv různé kvality, neváhejte!  N

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.

Mohlo by vás také zajímat

Aditiva K2 turbo Nejlevnější aditiva